FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.43 / 10
Läs våra omdömen

Mobiltillbehör från Forever Core

Forever Core är ett av våra varumärken i premiumklassen med allt du kan tänkas behöva till din smartphone när det kommer till laddning. Oavsett om du har en iPhone eller Android hittar du smarta lösningar för dig och din telefon som gör din vardag lite enklare.

Väggladdare och QI-laddare

Här hittar du väggladdare och snabbladdare i toppkvalitet för smartphones med lightning, microUSB eller USB-C. Har du en nyare smartphone kan vi rekommendera våra QI-laddare (trådlös laddare) från Forever Core som laddar din QI-kompatibla smartphone snabbt och säkert.

Powerbanks

Är du ute efter en kraftfull powerbank så hittar du här powerbanks med kapacitet från 5000mAh ända upp till 20000mAh. Perfekta både till vardags och resor.

Laddkablar

Behöver du en laddkabel till din smartphone så har vi ett brett utbud av kablar från Forever Core. Här hittar du allt från korta till långa men även kablar utrustade med flera kontakter som passar till alla smartphones.

Bilhållare och billaddare

En bilhållare är otroligt smidig att ha när du är ute och kör bil. Bilhållaren ökar både säkerheten och gör det smidigare för dig som kör att hantera exemplevis GPS-funktionen då du alltid har din smartphone på samma plats och nära till hands utan att behöva hålla i den.
Skulle du behöva ladda en eller flera enheter i bilen så har vi ett antal smarta billaddare utrustade med både Quick Charge 3.0 och Power Delivery 3.0 som laddar dina enheter riktigt snabbt.

 

 

Forever Core - Väggladdare (QC 3.0),18W
Mobiltillbehör från Forever Core
169kr
Forever Core WDC-210 Trådlös Qi-laddare, 10W
Mobiltillbehör från Forever Core
278kr279kr
Forever Core Powerbank 10000 mAh, Svart
Mobiltillbehör från Forever Core
329kr
Forever Core Powerbank 20000 mAh, Svart
Mobiltillbehör från Forever Core
449kr
Forever Core - Bilhållare med trådlös laddning