FRI FRAKT ÖVER 700KR.

Maxlife

Föreställ dig vissa produkter som passar perfekt in i din livsstil. Produkter du inte märker varje dag, men som du inte kan leva utan. Det är pålitliga enheter som ger dig den energi du behöver för att göra ditt liv bekvämt. Maxlife´s produkter är utformade för att stödja vardagliga aktiviteter. Det är ett direkt svar på kundernas dagliga behov i alla åldrar. Oavsett om du är en tonåring som lyssnar på musik eller ofta reser så dessa produkter är designade för dig.

Historien om MaxLife började 2007 i Wroclaw, Polen. Teamet av experter beslutade sig att skapa produkter som kommer att tillhandahålla universella och tillförlitliga lösningar för daglig användning. Enheter som ger bekväm användning av mobiltelefoner, datorer, hörlurar och bärbara enheter. Redan från början skulle Maxlife vara ett måste för konsumenter i olika åldrar och livsstilar.
Idag är Maxlife ett varumärke som erbjuder utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris. Det är ett måste av en modern människa och en väsentlig utrustning i en snabbt föränderlig värld av modern teknik.
Hos teknikproffset.se hittar du väggladdare, kablar och bilhållare m.m från Maxlife till oslagbara priser.

Laddar fler