FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.28 / 10
Läs våra omdömen

Mr Yes

Vilka är Mr. Yes?

Mr. Yes är en asienbaserad tillverkare av mobiltillbehör som specialiserar sig på skärmskydd i härdat glas, laddkablar och adaptrar av högsta kvalitet till både iPhone och Android-enheter. Mr. Yes är en del av framgångsrika Shenzhen UR Innovation Technology Co. Ltd, med högkvarter och bas i teknikmetropolen Shenzhen i sydöstra Kina. Tillverkaren har sedan start hållit fast vid sina grundprinciper - extraordinär kvalitet, prisvärda produkter och förstaklassig kundtjänst. Genom att sätta höga standarder och förhålla sig till dessa har de på senare år blivit ett välkänt namn på kinas inrikesmarknad. 

Skärmskydd av premiumkvalitet

Skärmskydd är ett område som Mr. Yes verkligen briljerar inom. Deras exklusiva premium-skärmskydd för iPhone och Android har genomgått noggranna kontroller och använder material som är unika för den här sortens produkter. Exempelvis är displayskyddens lim är ett high-tech lim från Sydkorea som förhindrar bubblor och fungerar utmärkt att ta på-och-av flera gånger vid behov, just tack vare den superba kvaliteten. Vid köp av ett skärmskydd från Mr. Yes medföljer alltid en mjuk torkduk och en spritad trasa, vilket säkerställer att du uppnått de optimala förhållandena innan ditt displayskydd från Mr. Yes sätts på. 

Högkvalitatia kablar

Mr. Yes tillverkar även högkvalitativa laddkablar till mobiltelefoner med fokus på fina råmaterial, strikta processkontroller och användarvänlighet. När det kommer till gaming har företaget tänkt ett steg längre och utformat kablarna på så sätt att de inte är i vägen när du spelar.