FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.22 / 10
Läs våra omdömen

Orrefors Hunting

Orrefors Hunting är sprunget ur jakttradition och vildmark, här finns produkter för både dig som är jägare eller för den familj som gärna samlas kring lägerelden!

Orrefors Hunting multiverktyg och andra tillbehör 

När du ger dig ut i skog och mark är det viktigt att vara förberedd, både kunskap- och verktygsmässigt. Med ett Orrefors multiverktyg kommer du att vara redo för att möta de vanligaste utmaningarna! Med flera inbyggda funktioner såsom hammare, kniv, tång, yxa och mycket annat är du utrustad för det mesta. Det smarta med att använda sig av ett Orrefors Hunting multitool är att när flera verktyg kombineras i en produkt på det här sättet så blir det mindre vikt för dig att kånka omkring på, samtidigt som du får med dig allt du behöver. 

Tillaga en riktig festmåltid ute i det vilda med din Orrefors Hunting stekpanna

Vad smakar bättre än att laga ihop en riktigt härlig måltid ute i det fria? Alla som någon gång har varit ute och hajkat kan antagligen skriva under på att det är något alldeles extra med maten som man kokar ihop därute under granarna. Sällan har väl den där pastasalladen smakat så gott som den gången du åt den intill lägerelden? Det är nästan som om att smaklökarna får nytt liv så fort man kommer ut lite. Så ta tillvara på denna känsla och laga till en riktig festmåltid ute i det vilda! Med produkter som till exempel vårt Orrefors Hunting pizzakit eller vår hopfällbara stekpanna från Orrefors Hunting så kommer du kunna slänga ihop något alldeles extra! I kombination med våra Orrefors Hunting grillvantar kommer ingen att kunna klå dig när det kommer till att laga mat ute i naturen. Släng dig i väggen, Ernst!

Men är det inte något som saknas?

Nu är du alltså redo att ge dig ut i naturen, ditt Orrefors multiverktyg har du i högsta hugg, och stekpannan sitter smidigt fastspänd utanpå ryggsäcken. Men är det inte något som saknas? Jo, all proviant såklart!

Hur hade du tänkt ta förvara den under vandringen då? I en Orrefors Hunting kylväska säger du? Jo men det låter som en bra plan tycker vi. Våra snygga väskor har plats för upp till 27 liter mat, burkar, vatten och annat. Vi har även en kylryggsäck som kan vara smidig att ta med sig under kortare dagsturer eller utflykter. När det kommer till termosar finns även här ett brett utbud av produkter. Dricker du te eller kaffe? Eller vänta lite, det spelar faktiskt ingen roll eftersom du kan ha vilken het dryck du än önskar i våra Orrefors Hunting termosar. 

Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken här i vårt sortiment!