Apple MAGIC MOUSE - BLACK

Artnr: C21282
1148 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Sammanhängande Multi-Touch-yta
Magic Mouse med sin slimmade utformning och sitt släta hölje är så elegant och annorlunda att hela känslan när du arbetar på din Mac förändras. Musen ser fantastisk ut med sin släta, knapplösa yta och när du har den i din hand är känslan lika enastående. Men det är först när du börjar använda Magic Mouse som du förstår hur suverän den verkligen är. Multi-Touch-området täcker musens översida och det är själva musen som är knappen. Rulla åt valfritt håll med ett finger, svep genom webbsidor och bilder med två fingrar, eller klicka och dubbelklicka varsomhelst. Inuti Magic Mouse finns ett kretskort som talar om för den exakt vad du vill göra. Det innebär att Magic Mouse inte förväxlar en svepning med en rullning. Den känner till och med av när din hand bara vilar på den.

Avancerad optisk avkänning
Magic Mouse använder kraftfull optisk avkänning som är mycket mer känslig och intuitiv på fler olika typer av ytor än traditionell optisk avkänning. Det innebär att den med precision känner av praktiskt taget alla ytor - från bordet på ditt favoritcafé till ditt skrivbord hemma - utan att du behöver använda någon musmatta.

Trådlös
Magic Mouse ansluts trådlöst till Mac via Bluetooth, så att du slipper bekymra dig om kablar och separat adapter. Parkoppla Magic Mouse med din Bluetooth-utrustade Mac och du får en stabil och säker anslutning på upp till 10 meters avstånd. När du kombinerar Magic Mouse med tangentbordet Apple Wireless Keyboard får du en arbetsyta helt utan kabeltrassel. Eftersom Magic Mouse är trådlös kan du arbeta med den på andra ytor än just skrivbordet. Spara batteritid genom att med ett enkelt tryck på strömbrytaren stänga av musen när den inte används. Även när Magic Mouse är påslagen är den strömsnål eftersom den känner av när den inte har använts på en stund.

Använd din fingerfärdighet
Genom Multi-Touch-tekniken på iPhone och iPod touch presenterades ett helt nytt sätt att hantera material och media. Magic Mouse, med sin Multi-Touch-yta, fungerar på samma sätt med din Mac. När du använder gester är det som att du rör vid det du ser på skärmen. Om du exempelvis bläddrar mellan webbsidor i Safari får du känslan av att bläddra i en tidning och att rulla med en Magic Mouse känns helt nytt och annorlunda. Du kan själv styra hastigheten på rullningen (som på iPhone och iPod touch) genom att utföra gesten snabbare eller långsammare.

En personlig gest
Du kanske vill kunna rulla, men inte svepa - eller tvåknappsklicka istället för enknappsklicka. Oavsett vilket gör Magic Mouse precis som du vill. Det enda du behöver göra är att aktivera eller avaktivera funktionerna i inställningspanelen för Magic Mouse i Systeminställningar. Magic Mouses smidiga design gör att den fungerar lika bra för högerhänta som för vänsterhänta. Är du vänsterhänt kan du enkelt byta vänster- och högerknappens funktioner i Systeminställningar.

Allmänt
Djup: 11.35 cm
Höjd: 2.16 cm
Bredd: 5.71 cm
Vikt: 99 g
Typ av enhet: Mus
Färg: Svart
Diverse
Inkluderade tillbehör: USB-C till belysningskabel
Inmatningsenhet
Gränssnitt: Bluetooth
Multi-Touch: Ja
Egenskaper: Scrollning, gestfunktion, återuppladdningsbart batteri
Anslutningsteknik: Trådlös
Programvara / Systemkrav
Operativsystem erfordras: Apple MacOS X 10.11 eller senare, Apple iPadOS 13.4 eller senare

0194252917909EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på