KAI Seki Magoroku Shoso - kockkniv, 21 cm

Artnr: C59106
  • Utmärkt och högkvalitativ kockkniv
  • Rostfritt stål 1K6
  • Sömlös konstruktion från stål till handtag
  • Hårdhet på bladet: 58±1 HRC
  • Tillverkad i Japan
858 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Tillverkad helt av rostfritt stål och ett utmärkt val för alla som uppskattar japanska knivar. En utmärkt kockkniv både för hemmakockar och professionella kockar. Denna mångsidiga kniv kan användas för allt från att skära grönsaker till kött och fisk. Knivens vassa blad är tillverkat av den mycket hårda 1K6 rostfria stålet med en kolhalt på 0,8%. Denna starka stål håller sig vass betydligt längre än genomsnittliga knivar. Bladet är satinmatt färdigställt och slipat i en konkav vinkel, vilket gör att den passar både höger- och vänsterhänta kockar. Ergonomisk, bekväm och välformad handtag.

Egenskaper

  • Stilig och modern japansk kockkniv med en sömlös konstruktion från blad till handtag
  • Hårdhet på bladet: 58±1 HRC
  • Bladlängd 21 cm
  • Håller sig skarpt och är lätt att vässa

Japanska köksknivar är gjorda av mycket hårt och tunt metall. Därför bör de inte användas för att hacka eller vrida i hårda ämnen som isigt eller benigt kött, kokosnöt, burklock etc. Risken är att bitar kan lossna från bladet. Kvalitetsköksknivar får inte heller diskas i diskmaskin, utan bör tvättas och torkas snabbt för hand efter användning. Förvaring bör göras på ett sätt där knivbladen inte kommer i kontakt med andra metallföremål.

4901601219876EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på