Samsung Jet 60 Pet Sladdlös

Samsung Dammsugare VS15A6032R5/EE

Artnr: C21621
 • Sugkraft på 150 W - utmärkt prestanda
 • Upp till 40 minuters städning
 • 99,999 % filtreringssystem med flera lager
4987 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Kraftfull men ändå lätt

Rengör olika typer av golvytor på ett effektivt sätt med denna lätta men ändå kraftfulla sladdlösa dammsugare från Samsung. Den digitala invertermotorn ger en sugkraft på upp till 150 W. Den aerodynamiska utformningen av luftsystemet gör att luftflödet optimeras, samtidigt som luftfiltreringen med flera cykloner fångar fina dammpartiklar.

Enastående sugkraft

Njut av renare luft och enastående sugkraft tack vare den högeffektiva strukturen med flera cykloner hos Jet Cyclone. En optimal luftbana minskar luftmotståndet och dess 9 cykloner med 27 luftinlopp minimerar sugkraftsförlusten. Den fångar även upp väldigt små dammpartiklar som sugs in i dammsugaren.

Effektfull på mattor

Fånga upp fina dammpartiklar från såväl mattor som golv med Jet Fit-borsten. Munstycket som går att vrida 180 grader gör det enkelt att byta riktning och städa varje hörn. Och du kan enkelt lossa borsten med ett klick för att snabbt ta bort smuts, så att den kan hållas hygienisk.

Håller luften ren på ett smart sätt

Släpp ut ren luft med ett 99,999 % filtreringssystem med flera lager, som fångar upp 99,999 % av allt damm. En huvudcyklon och ett grillfilter med metallnät fångar upp stora dammpartiklar. Jet Cyclone-systemet och mikrofiltret fångar upp fint damm och ett ultrafint dammfilter fångar upp mikrodamm.

Flexibel laddare

Flexibel laddningen med 2-i-1 laddningsstation. Förvara och ladda din dammsugare på ett mer flexibelt sätt med hjälp av laddningsstationen 2-i-1. Den kan enkelt anpassas för alla typer av hem. Om du vill spara plats, kan den monteras på väggen. Eller så kan du använda den som en fristående laddare för att du enkelt ska kunna plocka bort batteriet och ladda det någon annanstans.

Löstagbart batteri som räcker länge

Städa länge utan att behöva ladda enheten. Ett högeffektivt (2 000 mA) batteri gör att sugkraften bibehålls i upp till 40 minuter. Och du kan enkelt byta ut det mot ett reservbatteri för att städa i upp till 80 minuter. Det bibehåller även 70 % av dess ursprungliga prestanda i upp till 500 cykler.

Tvättbar dammbehållare

Håll dammbehållare ren och töm dammsugaren enkelt. Hela dammbehållaren, inklusive flercyklonssystemet, är helt tvättbar. Behållaren kan även tas bort utan att avlägsna röret från den handhållna stommen, så att du helt enkelt kan hälla ut dammet.

Lättviktsdesign

Städa ditt hem utan problem med enkla kontroller och bekväma rörelser. Lättviktsdesignen garanterar maximal användbarhet och minskar belastningen på handlederna. Den handhållna stommen väger endast 1.48 kg vilket är 21 % lättare än normala städapparater från Samsung. För att du enkelt ska kunna städa överallt i hemmet.

8806092158900EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på