Multiverktyg

Pris
Varumärke

Multiverktyg

Vi har multiverktyg och multislipar som kan användas till en lång rad olika sysslor. Det enda du behöver göra är att byta tillbehör på ditt multiverktyg och sedan kan du lösa ett helt nytt problem. Både riktigt enkelt och riktigt smidigt!

Vad är ett multiverktyg?

Ett multiverktyg är precis vad det låter som, det vill säga flera verktyg i ett. Genom att kombinera diverse funktioner i en enda pryl slipper man att dra med sig en massa olika saker. Detta gör multiverktyget till ett väldigt praktiskt och portabelt tillskott i din packning.

Vilken typ av överlevnadskit kan du förvänta dig att hitta i vårt sortiment?

Förutom de klassiska tång-formade multiverktygen med kniv, karbinhake, flasköppnare, avbitare och annat, så har vi även överlevnadskit med mängder av tillbehör såsom tändstål och fallskärmslina. Om du föredrar att ha eldstålet enskilt så säljer vi även det. Vi har också en del mer udda verktyg, som t.ex. de i fickformat, du kan läsa mer om dessa härnedan, eller vad sägs som en multifunktionell, hopfällbar spade med inbyggd såg och hacka?

Multiverktyg i fickformat?

Några av våra mest uppskattade produkter är verktygen i fickformat. Dessa är formade ungefär som ett vanligt bankkort så att du enkelt kan förvara det i plånboken och kommer ofta till användning när du minst anar det. Ingen kapsylöppnare på hemmafesten? Tappat bort skruvmejseln? Svårt att öppna ett viktigt brev utan att skada det? Våra kort-multiverktyg kommer att hjälpa dig i alla vardagliga situationer! Eftersom det förvaras i plånboken behöver du inte heller tänka på att ta med dig det eftersom du troligen ändå tar med dig plånkan överallt. Kortet ligger där och bidar sin tid tills ett lämpligt tillfälle uppstår.

Alltid prisvärda prylar!

Köp ditt multiverktyg till ett riktigt bra pris hos oss på Teknikproffset! Vi arbetar alltid för att du ska få ett så förmånligt pris som möjligt eftersom vi, precis som du, ogillar överpriser!

Vi försöker också hela tiden utveckla och uppgradera vårt sortiment, så om du känner att du vill tipsa oss om någon typ av produkt som vi saknar är det bara att kontakta oss, så kikar vi närmare på ditt förslag.

"