För barn

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Svampbob Hörlur Junior On-Ear Gul
Köp!
Frozen Hörlur In-Ear 85Db Barnspärr
Köp!
MOTOROLA Hörlur Squads 200 Barn Rosa
Köp!

För barn

Stort utbud av hörlurar för barn med lekfulla motiv

För oss är det en självklarhet att barnen också ska ha möjligheten att använda ett par hörlurar som tilltalar dem, med roliga designer och mönster. Vi har hörlurar för barn med motiv från välkända varumärken som SvampBob Fyrkant, My Little Pony, Avengers, Stålmannen, Pokémon, Minionerna och många fler! Våra barnhörlurar går för det mesta i glada färger och är den perfekta presenten till ditt eget, eller någon annans barn.

Barnhörlurar som uppskattas av både stora & små!

Idag är det många barn som har egna smartphones eller lånar förälderns för att spela spel eller streama videor, detta kan efter ett tag bli ett störningsmoment för föräldrarna eller andra i dess närhet. Men med ett par av våra barnhörlurar stängs ljudet inne och ni blir enkelt kvitt problemet utan att barnets lekfullhet och spelglädje hämmas!

Bra och billiga hörlurar för barn och bebis med volymbegränsning

Den viktigaste faktorn att tänka på när du köper hörlurar till ett mindre barn eller till en bebis är att säkerställa att de har volymbegränsning. Små barn har ännu inte utvecklat ett tillräckligt sofistikerat konsekvenstänk för att inse att höga ljudnivåer under längre tid kan skada dem. Även om man berättar detta för dem kommer de antagligen inte ta den ständigt oroade förälderns ord på särskilt stort allvar. Därför har vi flera bäbishörlurar och barnhörlurar som har en statisk volymbegränsning vid en viss decibelgräns. Detta betyder att produkten helt enkelt inte kommer att kunna spela upp ljud över den säkra nivån, vilket gör att du som förälder eller morförälder kan slappna av lite mer och veta att barnet inte lyssnar på för hög volym. Vanligtvis går den här spärren vd cirka 85 dB, vilket är den nivå som forskare anser vara säker. 85 dB är en s.k. "daglig bullerexponeringsnivå" och kan ungefär jämföras med ljudet som uppstår i normal stadstrafik.

"