Sporthörlurar

Pris
Varumärke
Kampanj
Filtrera
Sortera
M8 Headset Sport Trådlös - Svart
Köp!
Hama Hörlur Sport Joy In-Ear Mic Rosa
Köp!
M8 Headset Sport Trådlös - Röd
Köp!
Jvc Hörlur Ebt5 Trådlös In-Ear Rosa
Köp!
Jvc Hörlur Ebt5 Trådlös In-Ear Blå
Köp!
Jvc Hörlur Ebt5 Trådlös In-Ear Röd
Köp!
Visar 32 av 38 produkter
Visa fler

Sporthörlurar

En bra sporthörlur skall sitta bekvämt, tåla att du rör på dig ordentligt och helst även tåla svett, damm och lite hårdare tag. Vi har ett brett sortiment av sporthörlurar, både trådlösa och trådbundna. Allt till bra priser såklart! Många av våra träningshörlurar i sortimentet fungerar också som sportheadset, så att du kan prata i telefon samtidigt som du är ute och tränar eller under pauserna.

Trådlösa sporthörlurar för löpning och träning

De som någonsin varit ute och joggat eller tränat med ett par trådade lurar vet hur jobbigt det kan vara med den där sladden som ständigt flänger runt och är i vägen. Med ett par trådlösa hörlurar för löpning och annan träning slipper du detta irriterande flängande! Det är bara att koppla dem till din smarta enhet via Bluetooth och sedan är du redo! Dessutom har de allt som oftast en bygel som fästs runt örat så att de inte åker av under träningspasset.

En annan sak som kan vara väldigt fördelaktig med ett par trådlösa lurar är att man kan lägga ifrån sig sin smartphone medan man tränar, t.ex. vid maskinerna på gymmet eller hemma.

Även "klassiska" sporthörlurar i sortimentet

Alla ni som tyckte det var bättre förr behöver dock inte vara oroliga - vi har fortfarande mängder med trådbundna sport- och träningshörlurar för löpning m.m. i sortimentet! Fördelen med den här typen av sporthörlurar är givetvis att de aldrig får slut på batteri de tappas heller inte bort lika lätt på grund av sladden som binder ihop de två sporthörlurarna.

"