Sony DualShock 4 V2 handkontroll till PS4, original, svart

Artnr: 38-26676
879 kr
999 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-3 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Ju fler desto bättre!

Nåja, vad är väl ett LAN-party med polarna? Det kan vara dötrist och långtråkigt och alldeles... alldeles underbart! Det är nästan alltid roligare att spela tillsammans med andra, och för att göra det behöver du ju en extra kontroll! Denna original-handkontroll från Sony med DualShock V2 kommer att ge spelaren en grym känsla och göra det lättare för er att leva er in i spelet och dess händelser. 

Givetvis är handkontrollen till Playstation 4 även en perfekt ersättare till originalet om denna kontroll gått sönder.  

Nedan följer en lång lista med fördelar som du kan ta del av och njuta av när du spelar med denna DualShock handkontroll till PS4. 

Sony DualShock till PS4 Version 2

Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Spela den nya generationens spel med precision med hjälp av den uppdaterade styrplattans lampskena. Det gör att du ser mer av spelen genom att lysa i olika färger beroende på vad som händer i spelet.

SHARE-knapp

Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet.

Inbyggd högtalare

Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll.

Uttag för hörlurar

Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel.

Rörelsedetektorer

Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande.

711719870050EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på