Nyhet

Sony DualSense - Grå Camo (PS5) (Original)

Artnr: 38-98241
799 kr
999 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Sony DualSense - Grå Camo (PS5) (Original)

Sony DualSense Wireless Controller är handkontrollen som tar din spelkänsla till en ny nivå. Upplev en djupare och mer omslutande spelkänsla med hjälp av fysisk feedback och adaptiva avtryckare, och spela bekvämt i alla lägen med Sonys signaturkomfort. Kontrollen har inbyggd mikrofon och högtalare, ett batteri som laddas via USB-C och för med sig många av funktionerna från DUALSHOCK®4, men som nu gjorts redo för en helt ny generations konsolspelande.Haptisk feedback och adaptiva avtryckare

Haptisk feedback ger dig fysisk feedback, baserad på dina handlingar i spelet. Dubbla aktuatorer ersätter traditionella bullermotorer och kan genom dynamiska vibrationer simulera allt från känslan av omgivningen till rekylen i olika vapen. Med hjälp av adaptiva avtryckare kan du uppleva varierande nivåer av motstånd, baserade på dina interaktioner med utrustning och omgivningar i spelen. Till exempel när du spänner upp en pilbåge eller bromsar hårt i höghastighetsjakten. 

Inbyggd mikrofon, högtalare och ett hörlursjack

Nu blir det ännu enklare att kommunicera med dina vänner. Antingen kan du använda dig av den inbyggda mikrofonen, eller så kopplar du in ett headset i 3,5 mm-porten. Den dedikerade mute-knappen garanterar att du inte hörs, och den inbyggda högtalaren kan höja spelkänslan ytterligare.

Fantastisk komfort och välkända funktioner

Den vidareutvecklade designen kombinerar en ikonisk, intuitiv layout med förbättrade styrspakar med en omprövad och omdesignad "light bar", som tillsammans gör att handkontrollen lever upp till komforten du förväntar dig. Självklart hittar du även många av funktionerna vi vant oss vid med DUALSHOCK®4, men som nu gjorts redo för en helt ny generations konsolspelande.

Create-knapp

Fånga, och strömma dina mest episka gamingstunder med "create"-knappen. Knappens funktioner bygger till viss del på förra generationens SHARE-knapp, men den nya generationen gör det ännu enklare att skapa innehåll, och att direktsända dina äventyr.

I förpackningen

  • Sony DualSense™
  • Bruksanvisning
711719423294EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även