Microsoft Xbox Trådlös Handkontroll Gen 9 inklusive Kabel För Windows 10, Svart

Artnr: 38-98086
849 kr / 679 kr
999 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 849 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Kampanjstart:
2022-11-21, 00:00
Kampanjstopp:
2022-11-28, 23:59
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Microsoft Xbox Trådlös Handkontroll Gen 9 inklusive Kabel För Windows 10, Svart

Söker du efter en ny handkontroll till Xbox Series X? Då är Xbox Series X Wireless Controller för dig. Handkontrollen har en helt ny design, med förbättrade ytor och former för högre komfort när du spelar.
 
Microsoft Xbox Wireless controller Gen 9 är en trådlös Xbox-handkontroll som har ny design med förbättrade ytor och former för högre komfort när du spelar. Håll målet i sikte med en hybrid-D-pad och texturerade avtryckare och kantknappar. Den hängivande delningsknappen låter dig skapa och dela enkelt innehåll, som skärmbilder och inspelningar, och med knappmappning mappar du om knappar till din preferens. Anslut snabbt till, spela på och växla mellan enheter som Xbox Series X, Xbox One, Windows 10-datorer samt Android- och iOS-enheter.
 
Du kan enkelt ansluta Xbox trådlöst till Xbox-konsoler eller med den medföljande USB-C-kabeln. Du kan även ansluta trådlöst till Windows 10-datorer, surfplattor, Android- och iOS-enheter med Bluetooth eller den medföljande kabeln till kompatibla enheter. Det finns även möjlighet tack vare kabeln att ansluta till datorer med Windows 7 eller 8.1, men då stöds inte vissa specifika funktioner vid användning.

Med appen Xbox Accessories kan du mappa om knappar och skapa anpassade profiler för dina favoritspel. Funktionen är kompatibel med utvalda enheter och operativsystemsversioner. Vissa funktioner stöds inte på Android, iOS eller via Bluetooth. Mer information finns på xbox.com/controller-compatibility. Knappmappning är tillgängligt för Xbox Series X, Xbox One och Windows 10 via appen Xbox Accessories.

Produktspecifikationer:
Anslutningsteknik: Trådlös - Bluetooth
Kontroller: D-dyna, 2 tumspakar, avtryckare, Delningsknapp
Operativsystem erfordras: Windows 10
Batteri: Laddningsbart
Inkluderade tillbehör: USB-C-kabel (2,7 m)
Designat för: PC, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X

889842657517EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar