Gunghästar

Filtrera
Sortera
0 Produkter

Riktigt rolig och unik gunghäst för barn

Gunghästen är många barns favoritleksak! Med en gunghäst kan ditt barn leka att man rider på en riktig häst, zebra, älg eller något annat av de olika gung-djur som vi har i sortimentet! 

Tjatar dina barn på dig att de vill ha en häst som husdjur? Vi har lösningen till dig. Skaffa en gunghäst eller annat gungande djur som dina barn garanterat kommer uppskatta! Se fantasin flöda när de rider på sin gunghäst som en cowboy eller polis. Eller varför inte en riddare. Vi har alla möjliga typer av djur som man kan gunga på och det kommer uppskattas av dina barn länge! 

Är man trött på att alltid rida på ett djur har vi självklart en gung-vespa som man kan ta och använda sig av. Men denna vespa kan dina barn förbereda sig inför tonåren genom att redan vara medveten om säkerheten på en vespa. Våra gunghästar består av hög kvalitét och kommer garanterat skapa många timmars rolig lek med dina barn. Se till att ha en redo redan innan barnen frågar om riktiga hästar för att kunna undvika tjatet! 

Vill du göra ridningen ännu roligare kan du skaffa en av våra gunghästar på hjul som kommer med ett snöre. Detta gör att du kan dra ditt barn runt om i hemmet så de får uppleva en fartfylld lekstund. Spring snabbt eller ta det i vanlig takt, oavsett så tror vi att dina barn kommer tjuta av skratt! Vi har även olika typer av hoppbollar som funkar minst lika roligt som en gunghäst. Få dina barn att hoppa runt i hemmet på en ko eller ha de stilla i sitt rum på en gunghäst som ser ut som en enhörning.

Köp en gunghäst hos oss på Teknikproffset! Perfekt som t.ex. födelsedagspresent eller julklapp.