Babyleksaker

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Stapelleksak i trä
79 kr Rek. 99 kr
Köp!
Träklossar i roliga färger, 94 st
Köp!
Jabadabado Pizza
Kampanj
200 kr Rek. 249 kr
Köp!
Mini-Basketkorg för barn, Groda
Köp!
Doktors Lekset, Blå
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Roligt träpussel med mönsterkort
Köp!
Doktorsväska Deluxe
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Doktors Lekset, Rosa
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Babblarna Formpussel 6 Figurer
149 kr Rek. 209 kr
Köp!
ABC Fendti
Kampanj
169 kr Rek. 189 kr
Köp!
Jabadabado Parkeringsgarage (W7107)
Köp!
Micki Mjuka Klossar 2 Senses
Kampanj
179 kr Rek. 199 kr
Köp!
Jabadabado Jeep safari
294 kr Rek. 339 kr
Köp!
Babblarna Babblarna Plastfigurer G-mix
Köp!
Jabadabado Stapelbar kub forest 1-10
Köp!
Jabadabado Dragdjur elefant rosa
Köp!
Jabadabado Hylla med bilar
348 kr Rek. 349 kr
Köp!
Visar 32 av 56 produkter
Visa fler

Roliga och inspirerande babyleksaker

Behöver du köpa babyleksaker till ditt barn? Det är fantastiskt att bli förälder, men man kommer tyvärr inte heller undan att det kostar mycket pengar att ha ansvaret för sitt barn. Därför erbjuder vi mängder med billiga leksaker med hög kvalitet!

Under en bebis första år är lekstunden hel underbart magisk och bjuder på många intryck för barnet. Vi har roliga, inspirerande och stimulerande leksaker för bebisar som gör lekstunden till en underbar tid. Vi har mängder med byggklossar i olika färger och bultbräda som är rolig att hamra på. Unna ditt barn nya leksaker från babblarna som är framtaget av forskare för att stimulera din bebis på det ultimata sättet. Eller se till att inspirera framtida yrkesval med att ge en fin doktorsväska. 

Pedagogiska leksaker

Det finns mängder med plocklådor och bokstavspussel som hjälper din bebis med ny fantasi och inspirerande lek. I leken lär sig bebisen förstå sin egna värld och uppmanar till att utforska det som händer runt omkring. Våra bebyleksaker hjälper barnen att bli nyfikna och intresserade av omgivningen runtomkring, samtidigt som de är roliga och uppmanande. Vi har allt möjligt i olika fomer och färger för att stimulera ditt barn på det bästa sättet. Pedagogiska leksaker för barn är viktigt för att de ska kunna lära sig själva att se lösningar och konsekvenser. 

Våra plocklådor är roliga att leka med. Ditt barn övar motoriken och barnet använder fler av sina sinnen i leken. Vilken kloss ser ut att passa i vilket hål? Och hur känns björnens mjuka öron när du tar på dem? När klossarna är i lådan sticker du in handen i munnen på den glada björnen för att ta ut dem och börja om igen. Köp billiga babyleksaker till hög kvalitét hos oss på teknikproffset för att säkra ditt barns framtid.