Babyleksaker

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Stapelleksak i trä
Kampanj
49 kr Rek. 99 kr
Köp!
Doktors Lekset, Blå
Kampanj
99 kr Rek. 199 kr
Köp!
Doktors Lekset, Rosa
Kampanj
99 kr Rek. 199 kr
Köp!
Happy Baby Pop Up Farm Animals
229 kr Rek. 249 kr
Köp!
Jabadabado Kulbana forest
235 kr Rek. 329 kr
Köp!
Jabadabado Skära frukt
223 kr Rek. 249 kr
Köp!
Jabadabado Dragdjur krokodil
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Jabadabado Dragdjur elefant rosa
Köp!
Jabadabado Doktorsväska grå
278 kr Rek. 329 kr
Köp!
Brio 30226 Push & Go Racerbil
169 kr Rek. 199 kr
Köp!
Jabadabado Bilbana med bilar rosa
Köp!
Dickie Volvo Truck Team Try Me
229 kr Rek. 299 kr
Köp!
Taf Toys Hunny bunny stacker
249 kr Rek. 299 kr
Köp!
Jabadabado Hylla med safaridjur
290 kr Rek. 349 kr
Köp!
Micki Plocklåda Senses
248 kr Rek. 299 kr
Köp!
Jabadabado Sorteringslåda silver
Köp!
Brio 30284 Magnetisk Elefant Och Gi
Köp!
Micki Bultbräda Senses
195 kr Rek. 299 kr
Köp!
Jabadabado Dragdjur elefant
229 kr Rek. 279 kr
Köp!
Micki Stapelleksak björn Senses
Köp!
Micki 60 Byggklossar Senses
249 kr Rek. 299 kr
Köp!

Roliga och inspirerande babyleksaker

Behöver du köpa babyleksaker till ditt barn? Det är fantastiskt att bli förälder, men man kommer tyvärr inte heller undan att det kostar mycket pengar att ha ansvaret för sitt barn. Därför erbjuder vi mängder med billiga leksaker med hög kvalitet!

Under en bebis första år är lekstunden hel underbart magisk och bjuder på många intryck för barnet. Vi har roliga, inspirerande och stimulerande leksaker för bebisar som gör lekstunden till en underbar tid. Vi har mängder med byggklossar i olika färger och bultbräda som är rolig att hamra på. Unna ditt barn nya leksaker från babblarna som är framtaget av forskare för att stimulera din bebis på det ultimata sättet. Eller se till att inspirera framtida yrkesval med att ge en fin doktorsväska. 

Pedagogiska leksaker

Det finns mängder med plocklådor och bokstavspussel som hjälper din bebis med ny fantasi och inspirerande lek. I leken lär sig bebisen förstå sin egna värld och uppmanar till att utforska det som händer runt omkring. Våra bebyleksaker hjälper barnen att bli nyfikna och intresserade av omgivningen runtomkring, samtidigt som de är roliga och uppmanande. Vi har allt möjligt i olika fomer och färger för att stimulera ditt barn på det bästa sättet. Pedagogiska leksaker för barn är viktigt för att de ska kunna lära sig själva att se lösningar och konsekvenser. 

Våra plocklådor är roliga att leka med. Ditt barn övar motoriken och barnet använder fler av sina sinnen i leken. Vilken kloss ser ut att passa i vilket hål? Och hur känns björnens mjuka öron när du tar på dem? När klossarna är i lådan sticker du in handen i munnen på den glada björnen för att ta ut dem och börja om igen. Köp billiga babyleksaker till hög kvalitét hos oss på teknikproffset för att säkra ditt barns framtid.