Spel Crocodile Dentist - Grön

Artnr: 38-29347
149 kr
199 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Crocodile Dentist (Krokodiltandläkaren) är ett spel där du ska leka tandläkare åt krokodilen. Spelet går ut på att du ska hitta krokdilens onda tand genom att trycka på tänderna, men det gäller samtidigt att akta dig så du inte blir biten! När du hittat krokdilens onda tand slår gapet igen och det blir en annan tand som är öm till nästa omgång. Crocodile Dentist är ett spel som fungerar för hela familjen, även de små barnen. 

Så fungerar det

Spelet är väldigt lätt och har inga krångliga regler som man behöver sätta sig in i. Yngre barn kan ibland bli uttråkade när de behöver sitta och lyssna på långa genomgångar av spelets regler, men detta slipper ni alltså i det här fallet! Spelet har bara ett mål - att hitta den tand som krokodilen har ont i. Varje omgång har han ont i en ny tand, så man vet aldrig vem som kommer utsättas på krokodilens ilska! Han gillar nämligen inte när man tar på den onda tanden, det gör ju såklart ont! När tandläkaren pressar ner omgångens onda tand biter krokodilen ihop! Då gäller det att reagera snabbt och hinna undan med handen, innan man fastnar i bestens gap! 

De små kommer säkerligen att bli alldeles till sig av förväntansfull spänning när krokodilen bara har några få tänder kvar, och man vet att snart så biter han ihop!  

Prisvärt och enkelt att använda

Inga batterier krävs till den här produkten, så den är enkel och säker att använda, även för de yngre barnen. (Dock bör de vara över 3 år gamla.) Tack vare att den fungerar fint utan batterier tillkommer inget underhåll eller merkostnader. Själva krokodilen är allt du behöver. Med Crocodile Dentist har ni många timmar av lek och skoj framför er i familjen!

OBS: Produkten är inte lämplig för barn under 3 år. 

6959149056703EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även
Spännande Piratspel
79 kr Rek. 179 kr
Köp!
RC Mini 360 Stunt Racer, Gul/Svart
Köp!
Ljusslinga för flaska LED, Vit
Köp!
Vikbart Schackspel i trä
129 kr Rek. 149 kr
Köp!
Pinart - Tredimensionell Stiftskulptur
Köp!
Bubblande groda
149 kr Rek. 179 kr
Köp!
Byggklossar, mini stapelspel
79 kr Rek. 99 kr
Köp!