Beautiful Brows - Trimmer för ögonbryn

Artnr: 38-81923
129 kr
249 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Denna multifunktionella trimmer för ögonbryn är utformad för att ta hand om din håriga överläpp, buskiga ögonbryn och irriterande näshår. Trimmern liknar formen på en reservoarpenna. Den använder allergivänliga precisionsspetsar som smärtfritt tar bort hår runt ögonbrynen. Den har också ett litet LED-ljus för bättre synlighet så att du inte missar några hårstrån. Detta kommer att vara en stor fördel för dig om du alltid har kämpat för att rensa överflödigt hår i ansiktet.

För dig som hatar att plocka ansiktshår

Denna trimmer är konstruerad för personer som hatar att använda pincett och är nästiintill allergiska mot vaxning. Det är lika smidigt och diskret som ett som en penna. Ansiktstrimmern skär håret med fjädermjuka drag när du rör det i en cirkelrörelse.

Du kan också använda fram-och-tillbaka rörelse om du har att göra med riktigt buskiga och grova ögonbryn. Det låter dig inte känna någon dragkänsla. Allt du behöver är 15-20 minuters arbete för att få vackra, fina bågar till ögonbryn. Vanliga touch-ups eller underhåll bör dock knappt ta mer än 5 minuter.

De allergivänliga mikrobladen är lämpliga för alla typer av hudtyper inklusive mycket känslig hud. Den har också ett inbyggt LED-ljus som gör att du tydligt ser vad du gör. Drivs av ett AAA-batteri (ingår ej)

Rengöringsborste medföljer

Färg: Vit

6959149076916EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

Flytande Asiatisk Lykta Med Ljus
Köp!
Vattenspridare, Svart
99 kr Rek. 299 kr
Köp!