Eltandborstar

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Mi Smart Electric Toothbrush T500
Köp!
Oral B Eltandborste Pro3 3950N Black
Köp!
Oral B Eltandborste Smart Sensitive W
Köp!
Oral B Eltandborste Genius 10200S Whi
Köp!
Oral B Eltandborste Vitality100 Kids
Köp!
Oclean X by Xiaomi Eltandborste
649 kr Rek. 879 kr
Köp!
Oral B Eltandborste Pro3 3000 White S
Köp!
Evorei Sonic Travel tandborste
279 kr Rek. 329 kr
Köp!
Adler AD 2175 Sonisk eltandborste
Köp!
Oral B Eltandborste Vitality100 Kids
Köp!
Oral B Eltandborste Pro 1 700 Blue CA
Köp!
Camry Sonisk eltandborste (CR 2173)
Köp!
Oral B Eltandborste iO6 Grey Opal UC
Köp!
Oral B Eltandborste iO6 White UC
2149 kr Rek. 2649 kr
Köp!
Oral B Eltandborste Pro 1 760 Black C
Köp!
Oclean F1 by Xiaomi Eltandborste
Köp!

Eltandborstar

Vi har ett stort utbud av eltandborstar för både vuxna och barn. En eltandborste ger en kliniskt bevisat överlägsen rengöring jämfört med om du använder en vanlig tandborste. Dessa uppladdningsbara och batteridrivna tandborstar kommer att få tandborstningen att gå som en dans varje dag! Några av modellerna som lutar mer åt premiumskiktet har till och med smarta funktioner som automatiskt håller koll på hur länge du ska borsta. Snabbt, enkelt, modernt och smidigt.

Vi har de bästa eltandborstarna

Japp, you heard me! Om du letar efter en bra eltandborste - look no further! Vi är inte bara bra på svengelska på det här stället, utan även eltandborstar! Framförallt eltandborstar, faktiskt. Det är därför vi har valt att ta in de allra bästa i vårt sortiment. Vi har framförallt eltandborstar från Oral B eftersom våra kunder efterfrågar dessa, men vi har också valt att ta in en och annan lite mer ovanlig elektrisk tandborste. Bland annat kan vi rekommendera er att kika på våra produkter från Dentle.

Eltandborste för barn och vuxna

Det är inte alltid lätt att få kidsen att borsta tänderna, och inte heller är det lätt att få ett tillräckligt bra resultat. Oral B har sett det här problemet och därför tagit fram just Oral B eltandborstar för barn. Dessa borstar har lekfulla motiv med inspiration från populära varumärken som Star Wars och Frozen, och kommer förhoppningsvis få barnen att tycka att tandborstningen blir både roligare och enklare! Viktigast av allt är dock resultatet, och bra resultat blir det garanterat om du köper grejer från Oral B, eftersom det är företaget som tandläkare världen över rekommenderar.

Letar du efter en billig eltandborste?

I så fall glädjer det förhoppningsvis dig att vi alltid har som mål att vara så billiga vi bara kan vara, eftersom vi, precis som du, ogillar överpriser och onödigt höga marginaler! Du behöver inte heller oroa dig över att kvaliteten på våra prylar skulle vara lägre bara för att priset är det säkerligen är många av märkena som vi har välkända för dig sedan innan, det bör till exempel inte komma som en överraskning för dig att Oral B gör bra grejer!

"