Rakapparater

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Wahl Laddbar Rakapparat
252 kr Rek. 449 kr
Köp!
Adler AD 2937 Reserakapparat
264 kr Rek. 399 kr
Köp!
Wahl Corded Power Hybrid Clipper
Köp!
Braun Rakapparat Serie 3 300S Bla.
Köp!
Braun Rakapparat Series 7  71-B1200s
Köp!
Remington Rakapparat R6000 Style Aqua
Köp!
Philips Rakapparat S3134
678 kr Rek. 849 kr
Köp!
Philips Rakapparat S1142/00
Nyhet
679 kr Rek. 699 kr
Köp!
Braun Rakapparat Series 1 170S-1
Köp!
Braun Rakapparat Shaver 51-R1000s Red
Köp!
Braun Rakapparat Shaver 61-B1000s Blue
Köp!
Remington Rakapparat XR1600 RX7 Ultimate
Köp!
Remington Rakapparat XR1750 X5 Limitless
Köp!
Ga.Ma Rakapparat sladdlös Wet&Dry
Köp!
Braun Rakapparat Series 6  61-B7500CC
Köp!

Vi har ett stort utbud av rakapparater ifrån välkända märken som Babyliss, Braun, Remington, Philips med flera. Allt till bra priser och med snabb leverans!

En Braun rakapparat? Eller kanske en från Philips? - Vilken är din favorit?

Hos oss kan du som sagt välja och vraka mellan ett stort antal rakapparater från välkända varumärken. Du kan lita på att alla våra produkter håller måttet, men givetvis har man sina favoriter. Vilken är din?

Om du klickar dig in på varje individuell produkt så kan du läsa mer om rakapparaternas respektive egenskaper, funktioner och specifikationer. Även design kan vara en viktig aspekt när man väljer mellan olika produkter eftersom man sannolikt kommer att använda den i många år framöver. Det är klart att man vill pryda sitt badrum med snygga prylar! Sist med inte minst är det också värt att ta upp priset. Den som vet bäst hur mycket pengar du är villig att lägga är du själv, men för att du ska kunna ha lite olika varianter att välja mellan har vi i köpt in en bred variation av olika rakapparater. Vi hoppas att du kan hitta en som du trivs med!

Rakapparat för våtrakning eller torrakning? Vilken passar dig?

En av de största skillnaderna mellan olika maskiner är om de tål vatten eller inte. Det finns inget rätt eller fel här, vissa föredrar att raka sig framför spegeln medan andra gärna gör det i duschen eftersom det blir enklare att spola bort håret efteråt. Den objektiva fördelen med en apparat som klarar våt-rakning är ju att man har valet att själv bestämma hur man vill göra, samt att man kan skölja av den efteråt. Nackdelen är att de ibland kan kosta några kronor extra. Oavsett vilken av dessa rakapparater som du föredrar så kan du hitta olika varianter av dem härnedan.

Linjära eller roterande blad på rakapparaten?

Två av de mest välkända tillverkarna av rakapparater är Braun och Philips, och de har dragit åt lite olika håll när det kommer till utvecklingen av sina produkter. Företaget Braun är framförallt känt för sina apparater med linjära blad medan Philips satsat på de som roterar. Generellt kan man säga att roterande blad är att föredra om du har en grövre och mer vildvuxen skäggväxt. I slutändan handlar det dock mest om personlig preferens.