Remington Ansiktsborste FC250 Reveal

Artnr: 38-79681
233 kr
449 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Finns det något bättre än känslan av mjuk, smidig och glänsande hy? Med denna batteridrivna ansiktsborste rengör du snabbt och effektivt din hud på djupet.  

REVEAL FC250 ansiktsborste levereras med två olika borsthuvuden. Normalborsthuvudet är perfekt för daglig rengöring vilket hjälper till att ta bort make-up, smuts och att rengöra porerna på djupet. Sensitive borsthuvudet är perfekt för dig som är ute efter en lite mildare rengöring, borststråna är mjukare och här får du en mer skonsam rengöring.

Applicera en mild ansiktstvål på borsthuvudet och för borsten försiktigt över ansiktets alla partier, redan efter första användningen kommer du känna skillnad. Huden kommer att kännas renare, fräschare och smidigare.

Efter att du sköljt av lödder och tvålrester kan du avsluta din skönhetsbehandling med att återfukta huden med din dag- eller nattkräm.

Ansiktsborsten är fullt tvättbar vilket betyder att du kan ta den med dig i duschen som en del av din dagliga rengöringsrutin. 

Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att välja mellan 2 hastighetsinställningar. Oavsett om det är en mild rengöring med långsam hastighet för att ge huden en strålande glöd eller en mer intensiv rengöring med snabbare hastighet för att hjälpa till att rensa porerna. 

Funktioner
- 2 borsthuvuden: Normal och Sensitive
- Fullt tvättbar
- 2 hastigheter
- Förvaringspåse
- Batteridriven (AAA batterier ingår)
- 2 års garanti +1 år vid registrering online

5038061101249EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på