Handsfree

Pris
Varumärke

Handsfree

Här hittar du våra trådlösa hörlurar. Ett wireless headset är perfekt när man är på språng och inte vill trassla in sig i sladdar. Köp dina Bluetooth-hörlurar hos oss på Teknikproffset!

Handsfree till mobil

Med en handsfree till smartphone kan du sköta samtal och lyssna på musik, radioprogram, podcasts eller annat samtidigt som du är på språng! Handsfree-headsetet ansluts trådlöst till din mobil och fästs stadigt med hjälp av den bygel som oftast följer med vid köp. Vi har mobila handsfree enheter från kända varumärken som bl.a. Plantronics och Jabra, så du kan lita på att våra grejer håller måttet! Tack vare den robusta konstruktionen kan ett av dessa headsets bibehålla en mycket god batteritid så att du klarar dig under hela arbetsdagen. Även standby-tiden är riktigt bra hos våra handsfree till mobil, faktiskt oftast betydligt bättre än hos vanliga trådlösa lurar.

Nyttan med ett trådlöst headset för mobil

Med ett trådlöst headset till din smartphone kan du sköta arbete och ta samtal samtidigt som du använder händerna till annat. Det är ju t.ex. olagligt att köra bil samtidigt som man pratar i mobiltelefon, men ett headset är fortfarande helt okej att använda! Fördelen med en handsfree är också att dess produkter oftast bara fästs vid ett öra, så att man fortfarande kan höra vad som händer runt omkring.

Hos oss hittar du Bluetooth-headset med snygg design, god funktionalitet och till riktigt bra priser!

"