Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Phantom Black

Artnr: C21750
17343 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Mobilen som sparar varje ögonblick
Samsung Galaxy S23 Ultra har Samsungs bästa kamera någonsin. Igen. Och tack vare avancerad AI blir ditt jobb enkelt – nu kan du ta bilder och filma på proffsnivå, oavsett vilken nivå du är på idag. Med fyra bakre kameror i ett imponerande samspel är du redo att ta fantastiska bilder i alla lägen. Rekordmånga megapixlar, telefoto, Ultravidvinkel och djup. Dessutom är kameran utrustad med laserautofokus som ger dig en omedelbar skärpa. Allt för att du inte ska missa någonting.

200 MP – för osannolik skärpa och upplösning 
Nu blir det ännu bättre. Med hela 200 megapixlar levererar Samsung Galaxy S23 Ultra bilder med en extrem detaljrikedom. Du får helt enkelt en skärpa och innehållsrikedom som är svår att beskriva med ord. Den höga upplösningen innebär bland annat att du kan beskära och förstora motivet rejält – och fortfarande ha skarpa och detaljrika bilder, redo att delas eller skrivas ut och sätta upp.

100x zoom tar dig 100 gånger närmare
Filma skidåkaren hela vägen från toppen, ta närbilder på spelarna från läktarens översta etage. Kom 100 gånger närmare, detaljrikt och stabilt. Avstånden förvandlas till närbilder – och episka ögonblick direkt i mobilen. Space Zoom-systemet låter dig zooma rätt in i händelsernas centrum, även när du är långt bort. 

Dubbla optiska zoomlinser med 3x och 10x optisk zoom ger extremt detaljerade bilder även i inzoomat läge. Allt tack vare utvecklad AI och ännu ljuskänsligare pixlar än i föregångaren S22 Ultra, som redan hade Samsung Galaxys bästa zoom.

Nightography – natten har aldrig varit ljusare
De mest magiska ögonblicken sker ofta när solen gått ner: Fyrverkerier, lysande himlavalv och festens höjdpunkt. Tidigare har det varit svårt att fånga dessa händelser med djup och skärpa – men inte med Samsung Galaxy S23 Ultra, som har Samsungs mest ljuskänsliga kamera hittills. Den nya förbättrade kamerasensorn lyfter fram detaljerna i natten och gör det enkelt att ta episka bilder.

Portrait Video
Gör videos i proffskvalitet; med Portrait Video skapar du cinematiska videos där fokus ligger på dig och dina vänner. Aktivera Portrait Video och skapa videos värda att dela.

Object Eraser – Less is More
Med Object Eraser kan du enkelt ta bort objekt eller till och med människor från dina foton. Tryck eller dra en linje runt det du vill radera och tryck på raderingsknappen. Klart!

Single Take
Låt kamerans AI göra jobbet: den tar ut de bästa bilderna, klipper ihop de mest actionladdade ögonblicken, sänker hastigheten under de dramatiska sekvenserna. Allt under en enda och samma tagning – och du kan plötsligt dela ögonblicken du trodde var omöjliga att fånga. På proffsnivå. Single Take fångar de bästa och häftigaste motiven genom att automatiskt filma en sekvens när du tar en bild. Utifrån denna sekvens väljer AI ut de bästa bilderna. Dynamic Slow-Mo höjer dramatiken genom att sänka farten vid de händelserika episoderna.

Portrait Mode
För porträtt som tar för sig; använd Portrait Mode som lyfter alla detaljer men låter dig styra slutresultatet. Du behöver knappt göra något själv för att kunna dela en exceptionell verklighet på proffsnivå med Samsung Galaxy S23 Ultra.

Fånga allt med 8K-video – även under natten
Det perfekta ögonblicket brukar vara lätt att missa. Särskilt när det är mörkt. Den tiden är förbi. Samsung Galaxy S23 Ultra revolutionerar filmmöjligheterna med 8K Video och extremt ljuskänslig sensor. Och med optisk bildstabilisator är det slut med skakiga och suddiga filmer. Dessutom är filmerna mer uppslukande än någonsin med hjälp av 12 bit HDR som visar 60 miljarder färger – 64 gånger mer än vad som är möjligt med 10 bit HDR.

Auto Framing
Filmar du något i rörelse? Inga problem, med Auto Framing anpassar kameran sig efter det du filmar så att det alltid är i bild. Och det som hörs. Mikrofonen lägger sitt fokus på det som är i fokus för ett uppslukande och intensivt resultat. 

3D-analys tar dina selfies till en ny nivå
En proffsfotograf i studiomiljö – eller du i ditt vardagsrum? Samsung Galaxy S23 Ultra gör dina selfies ännu bättre: Med hjälp av AI och en 3D-analys av djup och dimensioner skapar kameran fantastiska porträtt. Bakgrunden görs oskarp med bokeh-effekt, och ditt ansikte hamnar i fokus med fantastisk ljussättning.

Batteriet som håller ditt tempo. Och mer.
Samsung Galaxy S23 Ultras batteri har hög kapacitet – 5000 mAh. Men det är inte bara kraftfullt, utan också intelligent. Genom att lära känna och anpassa sig efter dina mobilvanor, sparar det på krafterna och räcker längre på en enda laddning¹. Självklart har Galaxy S23 Ultra även teknik för snabbladdning² – där 30 minuter räcker för att ladda batteriet upp till 50%.³ Såklart kan du också dela din kraft med dina vänner med PowerShare.

Använd kraften
Ge lite extra till en vän – med PowerShare laddar du andra enheter trådlöst. Lägg till exempel en SmartWatch mot din S23 Ultra och aktivera Wireless PowerShare så laddas batteriet i SmartWatch automatiskt, utan några sladdar.

Snabbast någonsin i en Galaxy
Kraften i en mobil är beroende av många faktorer. I Samsung Galaxy S23 Ultra sitter Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, Samsung Galaxys snabbaste och mest kraftfulla processor hittills. Det innebär ännu kortare svarstider och snabbare hantering. Men det är inte det enda som gör din mobil snabb och kraftfull: Den underliggande mjukvaran är också en mycket viktig del, inte minst för din upplevelse.

I Galaxy S23 Ultra finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten, utan också förlänger batteritiden och gör minnet mer effektivt.

Stabil och snabb upplevelse
Med Samsung Galaxy S23 Ultra kan du utnyttja det nya snabba 5G-nätet till fullo.4 Dessutom kommer den redo för Wi-Fi 6E för att du ska kunna streama och dela dubbelt så snabbt, och gamea med minimal latens, var du än befinner dig. 

Design som håller5
Sömlösa och mjuka övergångar, tillsammans med kameralinserna som försiktigt tar för sig, ger mobilen en enhetlig och stilren design som sticker ut. Medfärgerna, Phantom Black, Cream, Green och Lavender tar de för sig på ett diskret men direkt vis.

Med Samsungs starkaste skärmglas hittills, Gorilla Glass Victus 2 och extremt hållbar aluminium, Armor aluminium, blir ett ”ooops” sällan mer än just ett ”ooops”

S Pen – penna eller pensel?
S Pen tar vid där tangentbordet inte räcker till. Anteckna här och nu, direkt på skärmen, eller ge ditt bildmaterial en extra dimension när du delar det. S Pen är både en penna och en pensel, som ger dig ny kreativ frihet.

Färgstark ljuspunkt
Samsung Galaxy S23 Ultra har en Dynamisk Super AMOLED 2x-skärm, med upp till 120 Hz uppdateringsfrekvens, som revolutionerar känslan och återger färger på ett helt nytt sätt. Den snabba uppdateringsfrekvensen ger en mjuk och omedelbar respons när du använder skärmen; oavsett om du scrollar, spelar eller skriver ett meddelande. Och du kan göra det när och var du vill, den ljusstarka skärmen gör det möjligt att se allt du vill se, även utomhus i starkt solljus.

Plats för mer
Dina bilder, filmer och favoritserier – självklart har Samsung gjort plats för allt du gillar. Samsung Galaxy S23 Ultra har upp till 1 TB lagring, vilket gör att du inte behöver radera eller välja bort om du inte vill.

1. Batteriåtgång varierar beroende på användning.

2. Snabbladdare på 45W ingår inte men finns att köpa hos auktoriserade återförsäljare och på samsung.com

3. Uppladdningstiden kan variera.

4. Produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.

5. Samsung Galaxy S23 Ultra är klassad med IP68. Baserat på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning.

Allmänt
SAR-värde: 1,398 W/kg (kropp), 0,963 W/kg (huvud), 2,95 W/kg (lem)
Höjd: 163.4 mm
Vikt: 233 g
Bredd: 78.1 mm
Reparationsbarhetsindex: 8.2 (av 10)
Djup: 8.9 mm
Formfaktor: Beröring
Skydd: Dammtät, stänksäker, vattenavvisande
Färg: Fantomsvart
Typ av produkt: Pekskärmsmobil
Material: PET-film, återvunnet glas, Armor aluminiumram
Tillverkarens modellnummer: SM-S918B/DS

Anslutningar
Anslutningstyp: USB Type-C - 24 pin USB-C

Batteri
Samtalstid: 2940 minuter
Kapacitet: 5000 mAh
Trådlös laddning: Ja
Snabbladdningsteknologi: Qualcomm Quick Charge 2,0, Adaptiv snabbladdning, Samsung superfast laddning, Kraftöverföring 3.0
Runtime-detaljer: Tala (4G):  upp till 2940 min ¦ Aktiv onlineanvändning (LTE):  upp till 25 timmar ¦ Aktiv onlineanvändning (Wi-Fi):  upp till 25 timmar ¦ Uppspelning (trådlös video):  upp till 26 timmar ¦ Uppspelning (trådlöst ljud):  upp till 99 timmar
Standarder för trådlös laddning: WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

Bildskärm
Uppdateringsfrekvens: 120 Hz
Färgdjup: 16,7 miljoner färger
Maximal ljusstyrka: 1750 cd/m²
Samplingsfrekvens vid beröring: 240 Hz
Kontrastförhållande: 3000000: 1
Bildskärmsupplösning: 3088 x 1440 pixlar
Pixeltäthet: 500 ppi
Diagonal storlek: 6.8"
Funktioner: AOD(Always On Display), Videotapet, 100% DCI-P3
Skydd: Corning Gorilla Glass Victus 2 (reptåligt glas)
HDR-teknik: HDR10+
Teknik: Infinity-O Dynamic AMOLED 2X
HDR: Ja
Typ: OLED-skärm
Visningsformat: QHD+
Förbättringsteknik: Vision Booster-teknik

Bildskärm (andra)
Typ: OLED-skärm

Diverse
Inkluderade tillbehör: SIM-kortsborttagningsverktyg, S Pen, USB-C- till USB-C-kabel
Standarder som följs: VDE, IP68, HAC (Hearing Aid Compatible), EcoLogo, IEC 61960, Carbon Trust

Främre kamera
Pixelstorlek: 1.12 µm
Sensorupplösning: 12 megapixlar
Funktioner: 2PD AF
Synfält (FoV): 80 grader
Fokusjustering: Automatisk
Linsöppning: F/2.2

Huvudkamera
Pixelstorlek: 0.6 µm
Digitalt zoom: 10x
Videoupplösning: 1920 x 1080 (1080p) vid 60 fps, 1280 x 720 (720p) vid 30 fps, 3840 x 2160 (4K) vid 60 fps, Slowmotionvideo 1920 x 1080 (1080p) vid 240 fps, Superslowmotionvideo 1920 x 1080 (1080p) vid 960 fps, 7680 x 4320 (UHD 8K) vid 24 fps, Hyperlapse 4K-videostöd på 30 fps, Super Steady 1080p-videostöd på 60 fps, 7680 x 4320 (UHD 8K) at 30fps, 3840 x 2160 (4K) HDR10+ at 60 fps, Director's View 1920 x 1080 (1080p) at 30 fps
Sensorupplösning: 200 Megapixel
Synfält (FoV): 85 grader
Fokusjustering: Automatisk
HDR-läge: Automatiskt HDR-läge
Funktioner: Blinkdetektion, QR-kodskannare, RAW bildtagning, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Spårnings-AF, Quick Share, Motivoptimerare, Linsutsuddning, Feldetektering, Bildförslag, upptäckt av oskärpa, HDR10+ inspelning, Superstadig, detekterar motljus, Quick Measure, Inzoomningsmikrofon, HEIF-bildtagning, Ta stillbilder med 33MP medan du spelar 8K-video, enkel tagning, AR Doodle, stöd för HEVC (högeffektiv videokodning), Automatisk inramning, UW-formkorrigering, Auto FPS, objektradering, Digital zoom upp till 20x för video, High Bitrate, 360 Audio Recording
Optisk bildstabiliserare: Dubbel OIS (optisk bildstabilisering)
Bländare: F/1.7
Ljuskälla: Hög CRI LED-blixt
Laserautomatfokus: Ja
Självutlösarfördröjning: Ja
Kameralägen: Panorama, Ultrarapidläge, Pro-läge, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Blommor, Natur, Träd, Himmel, Stränder, Vatten, Snö, Bakljus, Text, Mat, Ansikte, Bebis, Person, Hund, Katt, Människor, Solnedgång, Soluppgång, Stad, Vattenfall, Natur, Scen, Fordon, Drinkar, Djur, Skor, Inomhus, Kläder, Nattvy, Porträtt, Natt, Motion Photo, Berg, Filter-läge, en enda tagning, Pro Video, Porträttvideo, Director's View, RAW-expertläge, Mitt filterläge, Astrolapse
Specialeffekter: Super HDR, ansiktsretuschering, rutnät, färgtoner för selfies
Objektivtyp: Vidvinkelobjektiv

Kamera fyra
Pixelstorlek: 1.12 µm
Sensorupplösning: 10 Megapixel
Synfält (FoV): 36 grader
Optisk zoomning: 3x
Linsöppning: F/2.4
Linstyp: Telefotoobjektiv

Kamera tre
Pixelstorlek: 1.12 µm
Sensorupplösning: 10 Megapixel
Funktioner: 100x zoom med superupplösning, Space Zoom
Optisk zoomning: 10x
Synfält (FoV): 11 grader
Linsöppning: F/4.9
Linstyp: Telefotoobjektiv

Kamera två
Pixelstorlek: 1.4 µm
Sensorupplösning: 12 Megapixel
Synfält (FoV): 120 grader
Bländare: F/2.2
Objektivtyp: Ultravidvinkellins

Kommunikationer
3G UMTS-frekvens: 2100, 1900, 1700, 850, 900
2G-band: 850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM
4G LTE-band: Band 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Band 12, Band 13, Band 17, Band 18, Band 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66
3G UMTS-band: Band 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8
4G LTE-frekvens: FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 nedre, FDD 800 övre, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3
5G NR-frekvens: FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, SDL DL 1500+, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300, FDD 1900, n12
Dataöverföring: FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1
5G NR-band: N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n75, n77, n78, n40, n25, n12
Trådlöst gränssnitt: NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Ultra-Wideband (UWB), Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3

Mediespelare
Ljudförbättring: Dolby Digital Plus-ljud, Dolby Atmos ljudteknologi, surroundljud, Dolby Digital-ljud, förstärker omgivningsljud
Digitala videostandarder som stöds: MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4
Digitala ljudstandarder som stöds: WAV, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

Miljöparametrar
Maxdjup för vattentålighet: 1.5 m

Minne
Användarminne: 453.7 GB
Internminneskapacitet: 512 GB
RAM: LPDDR5 SDRAM - 12 GB
Minnesgränssnitt: UFS 3.1

Mobil
Generationen mobilt bredband: 5G
Operativsystem: Android 13
Intelligent assistent: Bixby
Antal SIM-kort: Dual-SIM
Navigering: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
Serviceleverantör: Inte specificerad
Inmatningsenhet: Multi-touch
SIM-korttyp: Nano-SIM, elektroniskt SIM-kort (e-SIM)
Användargränssnitt: Samsung One UI 5.1
Betalningsteknologi: Samsung Pay
Teknik: WCDMA (UMTS) / GSM

Processor
Klockfrekvens: 3.36 GHz
Antal processorkärnor: 8-kärnig
Typ: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Telefonfunktioner
Sensorer: Accelerometer, miljöljussensor, närhetssensor, barometer, gyrosensor, hallsensor, geomagnetisk sensor
Säkerhetsenheter: Fingeravtrycksläsare (under monitorn), ansiktsigenkänning
Ytterligare funktioner: S Pen-multiinmatning, Air View, MIMO-teknik, Skärmskrivning, meddelandeficklampa, Smart val, Tre mikrofoner, Samsung KNOX, Smart View, Live-meddelande, Skärm av-meddelande, Samsung DeX-support, Bixby Vision, Secure Folder-funktion, TalkBack, Dubbelt ljud, Intelligent prestandaförstärkare, Samsung Smart Switch, AR Doodle, PENUP, Bixby-nyckel, Bluetooth Scalable Codec, Samsung Knox Vault, DisplayPort över USB typ C, dubbla stereohögtalare inställda av Dolby Atmos, Samsung Seamless Codec, Samsung Wallet
8806094729207EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på