AirPods & tillbehör till AirPods

Pris
Varumärke
Produkttyp
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Airpods Skyddsfodral med krok, Röd
Köp!
Airpods Skyddsfodral med krok, Grå
Köp!
Laddställ till AirPods - Svart
Köp!
Laddställ till AirPods - Vit
99 kr Rek. 129 kr
Köp!
Elago Earpad För Airpod Svart
Kampanj
229 kr Rek. 269 kr
Köp!
Visar 32 av 56 produkter
Visa fler

Till de populära Airpods från Apple finns en stor variation av tillbehör och skydd. Utforska vårt sortiment av tillbehör till AirPods - här finner du flertalet skyddsfodral, remmar, silikonfodral, earpads, med mera. Givetvis har vi också AirPods 2 (den senaste generationen från 2019). Du kan köpa AirPods från oss med eller utan trådlöst laddningsfodral.

Även om Apples beslut att plocka bort hörlursuttaget från sina iPhones var otroligt kontroversiellt och fick många reaktioner så kan man inte neka att AirPods har gjort succé! Dels på grund av att Apple är Apple" och dels just eftersom de tog bort 3,5 mm-uttaget och inte gav sina kunder särskilt många valmöjligheter. Man ska inte heller glömma att produkten i sig är en stor faktor till varför de blivit så populära. Anslutningen mellan AirPods och iPhone är otroligt sömlös och upplevelsen av att ha ett par trådlösa hörlurar är riktigt smidig jämfört med upplevelsen som man får när man använder trådbundna lurar. Dessutom är ljudkvalitén god.

Stort utbud av tillbehör till AirPods

Det finns en lång rad med AirPods-tillbehör som hjälper dig att hantera och ta hand om produkten på olika sätt. Vi har bland annat snygga laddningsställ, skyddande silikonfodral, laddningsfodral som är kompatibelt med trådlös laddning, väskor med karbinhake, och mycket annat.

"