Laddare & Kablar

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Längd på kabel
Filtrera
Sortera
USB-A till Lightning Kabel, 1 m
Köp!
Lightning-kabel till USB, 13cm, vit
Köp!
Lightning Textilkabel 1 m, Rosa
Köp!
USB data kabel iphone 5/6/7/8 Vit
Köp!
Trend Lightningkabel 15 cm, Vit
Köp!
Visar 32 av 164 produkter
Visa fler

Stort utbud av universal Apple laddare & kablar. 

Här hittar du laddare & kablar till Apple! Laddaren är givetvis ett av de viktigaste tillbehören till din Apple, vi har bland annat billaddare så att du även kan ladda din telefon med hjälp av ciggarettuttaget i din bil. Se till att aldrig gå strömlös genom att alltid vara beredd med laddare och kablar till apple iphone och ipad. Vår lightning kabel passar de flesta nya Iphones men vi har även så du kan ladda äldre generationens iphone. 

Med våra laddare och kablar kan du vara lugn och se till att din iphone går att ladda vart du än är. Med vårat utbud av iphoneladdare kommer du alltid kunna ha med dig en extra sladd för att undvika att din telefon laddas ur. Våra appleladdare och kablar finns i olika längder och färg, allt från 0,5m, 1m, 2m till 3m. Så oavsett vart du vill använda din appleladdare finns det en längd som garanterat passar dig och dina behöv till laddning. 

Vi har även mängder med olika adaptrar som passar till din iphone lightningkabel. Välj mellan klassisk vit färg eller en fräckare svart färg, eller varför inte välja någon av regnbågens färger. Vi har ett stort utbud att laddare och kablar till apple, iphone, ipad och ipod. Välj mellan klassika appleladdare till lightning kabel och trådlösa laddningsalternativ. Oavsett vilken längd du vill ha finns det kablar som passar dina behov. Välj mellan lightningkabel 3m eller ligthningkabel 2m eller bara välj den längden som passar dig bäst. Att vägguttaget är för långt bort är inte ett problem längre med våra långa iphone kablar till apple. 

Så spana in vårat stora utbud av laddare och kablar till apple produkter. Välj rätt kabel till din iphone eller ipad, om du ska ha lightningkabel eller de andra klassiska kablarna.