Väggladdare till Apple

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Längd på kabel
Filtrera
Sortera

Stort utbud av laddare till Apple

Här hittar du väggladdare till Apple med lightning-anslutning. Dessa 8-pin introducerades redan 2012 och passar till iPhone 5 och alla Apple-enheter som släppts därefter. I listan ingår bland annat iPhone 6, iPhone X, iPhone XR, iPad Air, iPad Mini och många fler!

Det är inte ovanligt att laddare tappas bort eller går sönder, men som tur är för dig som funnit dig själv i en sådan situation har vi ett brett utbud av olika väggladdare till Apple. Köp din Apple väggladdare hos oss på Teknikproffset till ett bra pris och du kommer aldrig mer behöva oroa dig över att batteriet ska ta slut!

Billaddare, väggladdare och powerbanks - Teknikproffset tipsar

Ett tips är att förvara olika laddare på olika ställen för att minimera risken att de ska försvinna. Bilen, hemmet och kontoret är några vanliga platser där det kan vara bra att ha en laddare liggandes. Om du har flera kopior av samma väggladdare till Apple behöver du inte heller förflytta den ständigt och jämt, vilket innebär att den kommer behålla sin ursprungliga kvalitet under längre tid och att slitage hålls till ett minimum - bra för både plånbok och miljö! Vi har praktiska billaddare som kan kopplas in i bilens ciggarettuttag och portabla powerbanks med stor kapacitet så att du, som sagt, aldrig behöver oroa dig över att batteriet på din Apple-enhet ska ta slut!

"