Sommar på Teknikproffset.se

Sommar på Teknikproffset.se

Campingprylar

Sugen på att komma ut och campa lite i naturen? Om detta inte är något som du brukar göra skulle vi verkligen rekommendera det! Ta med dig ett gäng vänner eller familjen ut och njut av stillheten och den friska luften. Det behöver inte vara vare sig krångligt eller dyrt - bara kolla in vårt prisvärda sortiment!
Luftkylare, Fläktar & AC

En fläkt eller AC kan vara räddaren i nöden under heta sommardagar! I den här kategorin har vi samlat våra mest prisvärda klimatprodukter, tillsammans med några väderstationer och termometrar så att du kan ha full koll på sommarvädret.
Insektsskydd

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......... Trött på det ständiga surrandet i öronen och det vildsinta fäktandet med armarna när du bara vill koppla av på balkongen en varm sommardag? Kolla in våra produkter för insektsskydd, som till exempel Thermacell MR300 - bärbart myggskydd eller våra klassiska elektriska insektslampor.
Resetillbehör

Nu när vi har en restriktions-fri sommar framför oss är det många som vill komma ut och se världen ännu en gång! Vi har resväskor och andra tillbehör som du inte får missa.
Pooler & pooltillbehör

Finns det någon mer somrig produkt än en härligt svalkande pool? Knappast! Vi säljer pooler men också pooltillbehör eftersom vi vet att det är viktigt att du tar hand om och vårdar din pool på rätt sätt för att den ska hålla så länge som möjligt. 
Leksaker

Uteleksaker hör sommaren till, och såvida den svenska sommaren inte sviker oss kommer ni ha mycket roligt med våra badleksaker! Vi har också radiostyrda bilar och mycket annat.
Hörlurar & Högtalare

Här hittar du hörlurar och högtalare för sommarens alla tillfällen!
Sommarfavoriter

Här hittar du fler sommarprodukter till kampanjpriser. Fynda drinktillbehör, glassmaskiner, svamptork, sängkläder m.m.
Scrolla vidare för att se våra topp 100 sommarprodukter utan att välja kategori