FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.43 / 10
Läs våra omdömen

Nordic Home Culture

Nordic Home Culture är ett svenskt varumärke inspirerade av nordisk design med uppdrag att erbjuda sina konsumenter prisvärda produkter utan att kompromissa med kvalitén. Varumärket skapades och utvecklades av SweDeltaco, en etablerad IT-distributör. De tror starkt på att leverera produkter av god kvalitet till ett överkomligt pris - precis som vi på Teknikproffset.

Stort och brett sortiment av produkter från Nordic Home

Nordic Home Culture syftar till att skapa ett harmoniskt hem för alla deras konsumenter. Hos oss hittar du ett brett sortiment som luftfuktare, fläktar, doftspridare, värmefläktar, såväl som köksredskap som exempelvis, brödrostar, elvispar, kaffebryggare, råsaftcentrifuger och vattenkokare m.m. Som om inte de vore nog kan du även hitta produkter av hög kvalitet för städning och klädvård som, dammsugare, dammsugartillbehör, strykjärn, ångstrykjärn och mycket, mycket mer.

Nordic Home Culture luftfuktare & fläktar

Som vi berättade ovan har den nordiska tillverkaren alltså ett väldigt stort och brett sortiment av prisvärd hemelektronik. Även om alla deras produkter är omtyckta så verkar våra kunder i synnerhet uppskatta olika typer av fläktar och luftfuktare från Nordic Home Culture. Det kan handla om allt från vanliga golvfläktar till värmefläktar och såklart även olika varianter av luftfuktare. Med en Nordic Home Culture luftfuktare kommer du att kunna hålla rätt inomhusklimat året om.