ASUS VivoBook M1603QA-MB088W 16", Ryzen R7-5800H, 16/512 GB, AMD Radeon

Artnr: C18718
12705 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Klarna Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

ASUS VivoBook M1603QA-MB088W 16", Ryzen R7-5800H, 16/512 GB, AMD Radeon

Förgyll din värld med ASUS Vivobook 16X. En funktionsfylld laptop med en fantastisk skärm. Vivobook 16X gör det enkelt att få saker gjorda var som helst. Alla dess egenskaper har förbättrats, från dess kraftfulla 5:e generationens AMD®-processor och det platta 180-graders gångjärnet till de moderna färgerna och den eleganta geometriska designen. Gör en lysande start idag med Vivobook 16X!

Strålande nyanserat ErgoSense-tangentbord

Vårt mål på ASUS är att ta människans interaktion med teknik till en högre och mer intuitiv nivå än någonsin tidigare. Det senaste ASUS ErgoSense-tangentbordet är konstruerade för att ge en oöverträffad inmatningsupplevelse som är i harmoni med hur du rör dig, känner och vidrör. Din komfort är vår högsta prioritet. Det är därför ErgoSense-tangentbordet har en otroligt tillfredsställande känsla med perfekt studs och slaglängd med finjusterad precision. När du provar ErgoSense-tangentbordet kommer du snart att märka att du glider genom ditt arbete utan ansträngning.

99 % bakteriehämmande. Skyddar din hälsa.

Ytan på bärbara datorer bär på tusentals potentiellt skadliga bakterier. För att hålla din bärbara dator hygienisk skyddas den av ASUS Antibacterial Guard – en speciell ytbehandling som håller bakterierna borta. Faktum är att Antibacterial Guard är vetenskapligt bevisat att förhindra tillväxten av bakterier med mer än 99 % under en 24-timmarsperiod, vilket säkerställer att din bärbara dators ytor är rena och hygieniska under längre tid och minskar spridningen av potentiellt skadliga bakterier genom kontaktytor.

Upptäck levande bilder

Vidga dina vyer med den fantastiska skärmen på Vivobook 16X med 16:10-format. Den tresidiga NanoEdge-skärmen har breda betraktningsvinklar och är TÜV Rheinland-certifierad för låga nivåer av blått ljus. Ge dig ut på din kreativa resa med Vivobook 16X och dess härliga visuella prestanda.

Överlägsen prestanda

Vivobook 16X är din följeslagare i vardagen, som alltid är redo att ta itu med dagens uppgifter, oavsett om det gäller ditt arbete eller din fritid. Datorn kommer med en 5:e generationens AMD® Ryzen™ 7-processor, 16 GB inbyggt minne och 512 GB supersnabb SSD-lagring, vilket betyder att du har gott om kraft i reserv när det blir tuffa tag.

5:e Gen AMD® Ryzen 7 H-seriens CPU

Vivobook 16X levererar prestanda på nästa nivå, den 5:e Gen AMD® Ryzen™ 7-5800H processorn för att göra alla uppgifter enklare, oavsett om det är streamande, surfande, redigering, videochatter, eller bara att ta hand om saker hemma.

Svalare, tystare och snabbare!

För att se till att den alltid är sval använder ASUS IceCool-kyltekniken i Vivobook 16X uppgraderade värmerör plus en IceBlade-fläkt som på ett effektivt sätt påskyndar värmeöverföringen. Fläkten, som har 87 blad och impeller, är tillverkad av en flytande kristallpolymer vilket innebär att den är lättare och tunnare än vanliga fläktar. Dessutom använder fläkten även ett vätskedynamiskt lager som är tystare och vibrerar mindre än ett vanligt lager. Allt detta gör att den mäktiga centralprocessorn kan köras utan problem med hela 45 watts total TDP i Performance-läget utan att lagga!

Stick ut i mängden!

Vivobook 16X är alltid extraordinär med sin rena design och två iögonfallande färger. Välj den charmiga Quiet Blue eller eleganta Transparent Silver, beroende på vad som passar dig bäst! Den är tillräckligt smal för att enkelt kunna läggas i vilken ryggsäck som helst och tillräckligt lätt för att vara bekväm att bära med en hand.

Vidöppen för delning

Vivobook 16X har ett platt, finmekaniskt gångjärn som gör att du kan enkelt dela innehållet med andra eller arbeta tillsammans runt ett bord.

Fysisk integritetsskydd på webbkameran

Vivobook 16X tar din integritet och säkerhet på allvar. Det finns ett integritetsskydd som glider över webbkameran och skyddar dig mot nyfikna ögon och störningsmoment.

Lås upp med en knapptryckning

Det har aldrig varit enklare eller säkrare att komma in på din enhet. Med den inbyggda fingeravtrycksläsaren i styrplattan och Windows Hello slipper du skriva in ditt lösenord varje gång. En enda beröring är allt som behövs.

Produktspecifikationer

Typ av produkt: Notebook
Display
Typ: 16"
Bredskärm: Ja
LCD-bakgrundsbelysningsteknik: LED-bakgrundsbelysning
Inmatning
Egenskaper: Chiclet-tangentbord
Typ: Tangentbord
Lagring
Huvudlager: 512 GB SSD M.2
Ljud & Video
Videominne: GDDR6 SDRAM
Minne
RAM: 16 GB
Teknik: DDR4 SDRAM
Mått och vikt
Dimensioner (BxDxH): 25.9 cm
Processor / Chipuppsättning
Cache: 16 MB
Max. turbohastighet: 4.4 GHz
CPU: AMD Ryzen 7 5800H / 3.2 GHz
Antal kärnor: Med 8 kärnor
Växelströmsadapter
Inmatning: AC 100-240 V (50/60 Hz)
4711387014363EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på