Jabra Office Trådade Hörlurar med Laddställ, Jabra Evolve2 75 Link380a Ms Stereo, Black

Artnr: C20352
4055 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
Känn dig som hemma
Vill du ha en ny standard på din komfort? Vi har skapat en revolutionerande ny dual-foam-teknik. Med en ergonomisk design på öronkåporna. Med ett omdesignat mönster på öronkuddarna i konstläder för bättre ventilation. Allt för din komfort, från det första samtalet till det sista. Våra ingenjörer har lagt mycket tid på att undersöka olika vikter, konsistenser och densiteter på memoryskum för att optimera ljudprestandan. Samtidigt kom de på en fantastisk idé för bättre komfort. Genom att kombinera hårt skum på utsidan och mjukt skum på insidan av öronkuddarna kan vi ge dig en otrolig ljudisolering. Och bästa möjliga komfort. Hela dagen. Så du får ännu bättre aktiv bullerdämpning (ANC) i ditt headset, som du kan ha på dig så länge du vill. Dags att unna sig en ny och bekvämare standard på komforten.

Håll det professionellt
Hybridarbete sker ibland i högljudda miljöer. Därför har vi utvecklat Evolve2 75 med åtta strategiskt placerade mikrofoner. Och vår avancerade strålformningsteknik. Så även om barnen är hemma, tåget är överfullt eller det är livligt på kontoret kommer de att höra dig. Och inte ljudet runt omkring. Tack vare vår världsledande samtalsteknik. Evolve2 75 uppfyller Microsofts Open Office-krav. Därför är det idealiskt att använda i livliga öppna kontorsmiljöer. Vårt avancerade trippeldigitala chipset har en banbrytande helt ny Jabra-algoritm. Som förbättrar skillnaden mellan röst och bakgrundsljud. För att dina samtal ska bli ännu tydligare Evolve2 75 håller tillbaka bakgrundsbruset – så samtalen blir kristallklara.

Bäst i klassen
Vår Evolve-serie ligger redan långt före när det gäller branschledande samtalsprestanda av professionell kvalitet. Men Evolve2 75 är bäst i klassen. Med en omkonstruerad mikrofonarm som är 33 % kortare än i Evolve 75, får du den världsledande samtalsprestanda som Jabra-headseten är så kända för. I prestandaläget, med mikrofonarmen nerfälld, är det särskilt optimerat för fantastiska samtal i öppna kontorsmiljöer och på andra livliga platser. Och uppfyller Microsofts Open Office-krav. I diskretläget, med gömd design som används när du är på språng, jobbar du osynligt samtidigt som du har pålitliga och tydliga samtal. Med Evolve2 75 kan du jobba var du vill.

Koncentrationsläge: aktiverat
Ibland måste du ta samtal eller hitta fokus i mindre idealiska miljöer. Men med fullt justerbara Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC) behöver du inte oroa dig för hur (och var) du arbetar. Använd appen Sound+ för att välja bullerdämpningsnivå. Och låt din avancerade dubbelhybrid-ANC hjälpa dig att skydda ditt fokus. Från tåget till gatan till kaféet och till flygplatsen. Och tillbaka till kontoret igen. Jabra Evolve2 75 är särskilt utformat för att hjälpa dig fokusera – var du än är.

Tre avancerade chipset
Alla branschledande (och oöverträffade) funktioner i Evolve2 75 drivs av ett avancerat ekosystem med tre kraftfulla digitala chipset. De samverkar för att göra Evolve2 75 snabbare, starkare och mer intelligent än någonsin. Otrolig processorkraft = otrolig produktivitet.

Lika flexibelt som du
Evolve2 75 finns i en Microsoft Teams-certifierad variant och i en UC-variant som är certifierad för Zoom för att säkerställa en sömlös samarbetsupplevelse. Det är även optimerat för andra ledande UC-plattformar, så att du kan vara säker på att enheten håller samarbetet igång hela dagen oavsett hur du håller kontakt med teamet.

Skydda din fokuszon
Är du i ett samtal? Inga problem. Vi har studerat några beteenden i öppna kontorslandskap och använt resultaten för att optimera busylight-lampan på Evolve2 75. Så att den syns* ännu tydligare. Från flera vinklar. Så att kollegorna i teamet gör en U-sväng innan du behöver säga åt dem att du är i ett samtal. Det är skönt att veta att du kan förhindra att bli avbruten innan det händer. *jämfört med Evolve 75- modellen.

Håll dig flexibel
Dags för en kaffe. Med otrolig samtalsprestanda inom 30 meters trådlös räckvidd kan du ta en kaffe trots att du är i samtal (men glöm inte att stänga av ljudet). Och med flexibel anslutning kan du ansluta till både din bärbara dator och din mobiltelefon. Så du kan gå ännu längre bort från ditt skrivbord utan att bli bortkopplad. Evolve2 75 ger dig friheten att arbeta så flexibelt som du behöver.

Hitta din rytm
Som världsledande inom professionellt ljud underskattar vi aldrig kraften av bra ljud för att din dag ska flyta på. Och vi har återigen satt en ny standard med Evolve2 75. Kraftfulla läckagetoleranta 40 mm-högtalare. Kombinerat med vår nya dual-foam-teknik. Ger dig skarpt, kristallklart ljud i både dina samtal och din musik. Med senaste AAC-kodec och vår unika MySound-teknik (som skräddarsyr ditt ljud efter din individuella hörprofil) kommer din musik låta bättre än du någonsin kunde tro. Och du kan finjustera den ännu mer. Med din inställbara EQ. Så oavsett om du ringer in till måndagens morgonmöte eller lyssnar på din spellista för att få lite måndagsmotivation ger Evolve2 75 dig ljudkvaliteten som stärker dig under dagen. Vad du än gör hjälper Evolve2 75 dig att hitta rytmen som funkar för dig.

Hör upp
Bullerdämpning är bra. Men ibland måste du tillbaka till verkligheten någon sekund. När du ska lyssna på information som ropas ut i högtalare eller beställa kaffe behöver du bara trycka på din HearThrough-knapp. Så hör du allt. Utan att ta av dig headsetet. HearThrough använder de inbyggda mikrofonerna för att släppa in omgivningen. Så du kan välja när du ska delta i samtal och när du ska höra vad som händer runt dig. Med HearThrough är den verkliga världen alltid till hands.

Ditt headset
Med de medföljande apparna till Evolve2 75 kan du anpassa nästan allt i ditt headset. För att göra det unikt till ditt. Använd appen Sound+ för att justera din ANC och HearThrough. Finjustera ditt ljud med MySound och den inställbara equalizern. Justera samtalsinställningar och uppgradera firmware direkt från mobilen. Har du mer än ett Jabra-headset? Använd Jabra Direct-appen på din dator om du vill ha en fullständig översikt och firmwareuppgraderingar till alla dina enheter. Vi har dessutom gett den ett nytt utseende och ännu fler fantastiska funktioner. För vi tror inte att ett och samma headset kan passa för alla.

Designat med passformen i åtanke
Från det första samtalet till det sista. Med Evolve2 75 får du en helt ny standard på komforten. Det beror på att vi har gjort om designen på ett helt nytt sätt. Med hjälp av biometriska mätningar från hundratals huvuden för att få rätt passform. Vi använde ett simuleringshuvud (och hundratals verkliga testpersoner) och skapade en lösning som verkligen passar, innan vi gick vidare med den danska designen. Den bästa passformen. Utformad för dig.

Bara arbete
När inga dagar är sig lika måste du kunna veta att ditt headset klarar pressen. Vi har använt vår avancerade batterieffektivitetsteknik för att optimera Evolve2 75. Det ger dig upp till 25 timmars samtalstid eller 36 timmars musiktid. På en enda laddning. Och vi har optimerat vår snabbladdningsfunktion. Nu ger den dig hela 4 timmars batteri på bara femton minuters laddning. Så du kan sträcka ut den veckolånga batteritiden så att den täcker din lediga tid också. Utökad batteritid. Utökade möjligheter.

Allmänt
Max manöveravstånd: 30 m
Rekommenderad användning: Bärbar elektronik, dator - kommunikation
Ytterligare funktioner: DSP
Mått och vikt (komponenter): Handenhet:  14.5 cm x 19 cm x 6.7 cm / 197 g
Typ av produkt: Headset - Bluetooth - trådlös - USB-A
Kompatibilitet: IPhone, Android-telefon, Mac, Windows
Hörlursmaterial: Konstläder
Kombinerad med: Laddningsställ
Huvudbandsmaterial: Skum, konstläder, metall
Färg: Svart

Anslutningar
Anslutningstyp: USB (USB Type-A)

Diverse
Mjukvarucertifiering: Certifierad för Microsoft-teams
Inkluderade tillbehör: Laddställ, bärväska, USB-C laddningskabel, Jabra Link 380 USB-adapter
Standarder som följs: Plug and Play, MFI, G616
Kabeldetaljer: USB-C laddningskabel - avtagbar - 1.2 m

Fjärrkontroll
Reglage: Dämpningsknapp, avvisa samtal, röstassistent, vidarebefordra samtal, svara på samtal

Internet of Things (IoT)
Intelligent assistent: Alexa inbyggd
Kompatibel med Internet of Things (IoT): Ja

Kabel
Kabellängd: 1.2 m
Avtagbar kabel: Ja

Ljudutgång
Impedans: 16 ohm
Antal enheter som kan anslutas samtidigt: 2
Frekvensrespons: 20 - 20000 Hz
Max. inmatningsström: 30 mW
Membran: 40 mm
Känslighet: 84 dB/mW
Aktiv brusreduceringsteknologi: Advanced ANC
Trådlös teknik: Bluetooth
Bluetoothversion: Bluetooth 5.2
Bluetooth-profiler: Handsfree-profil (HFP), Headset Profile (HSP), Serial Port Profile (SPP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Phonebook Access Profile (PBAP)
Active Noise Canceling: Ja
Ljudisolerande: Ja
Ljudeffekter: Power Bass, HD Voice
Hörlursmodell: På örat
Bluetooth ljud-codec: SBC, AAC
Ljudutgångsläge: Stereo
Anslutningsteknik: Trådlös
Egenskaper: Upptagensignal, SafeTone-teknik, PeakStop-teknik, Jabra Direct, HearThrough

Mikrofon
Känslighet: -35 dBV/Pascal
Frekvensrespons: 5 - 20000 Hz
Inkluderade mikrofoner: 8
Typ: Bom
Formfaktor: Mikrofon för headset
Operativt läge för mikrofon: Strålformning

Mått och vikt (brutto)
Emballagets bredd: 19.9 cm
Emballagets djup: 23.8 cm
Emballagets höjd: 7.5 cm

Spårning
Sensorer: Avkänning för ett öra

Strömtillförsel
Laddningstid: 160 min
Driftstid (upp till): 36 timme/timmar
Batteri: Headset-batteri laddningsbart - litiumjon
Runtime-detaljer:
Kontinuerlig uppspelning (brusreducering AV): upp till 36 timmar
Kontinuerlig uppspelning (brusreducering PÅ): upp till 33 timmar
Kontinuerligt prat (brusreducering AV): upp till 25 timmar
Kontinuerligt prat (brusreducering PÅ): upp till 19 timmar
5706991024326EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på