DELTACO GAMING DK220 tangentbord, membranbrytare, nordisk, RGB

Artnr: 38-93291
349 kr
549 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

DELTACO GAMING RGB-tangentbord, 105 tangenter, nordisk layout, membranbrytare, orange LED belysning, USB, svart/RGB

Ta ditt spelande till nästa nivå med detta RGB-belysta anti-ghosting tangentbord från DELTACO GAMING. Detta tangentbord har vi försett med RGB-belysning som bakgrundsbelysning för tangenterna men även för sidopanelerna. RGB-belysningen har 12 olika lägen som du själv styr över med hjälp av tangentkommandon.

För att du ska orka spela länge utan att förstöra dina handleder skapade vi detta tangentbord med en ergonomisk S-form på tangenterna. Tangenterna sitter i en så kallad "floating cap design", detta innebär att tangenterna sitter en bit ovanför själva basen på tangentbordet. För att hålla längre än många andra gaming-tangentbord använder vi oss av membranbrytare som har en något längre livslängd än mekaniska brytare. För att verkligen anammas av riktiga hardcore gamers har vi försett tangentbordet med en 25-key anti-ghosting och en polling rate på 125Hz, detta samspel gör att du garanterat får iväg den där sista spellen/fraget för att avgöra matchen under dom där avgörande millisekunderna i striden.

Basen på detta tangentbord har en platta i borstat aluminium för extra hållbarhet och sann gaming-känsla. Undertill har du en bar i hållbar ABS-plast och i varje topphörn undertill har du en fot som har en gummiremsa under sig för att hålla tangentbordet på plats under intensivt spelande.

. RGB-belysning under tangenter samt på sidopaneler
. Ergonomisk S-form
. Nordisk Layout
. Floating keycap design
. Membranbrytare
. 25 key anti-ghosting
. 125Hz polling rate
. 1,8 meter USB-kabel

Förpackningsinnehåll: DELTACO GAMING tangentbord GAM-021-RGB

Mått(BxDxH): 435x135x20mm
Vikt: 981g

7333048043443EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser