Logitech MK540 Tangentbord & mus, Trådlöst

Artnr: 38-99840
549 kr
799 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

OMEDELBART VÄLBEKANT. HELT ENKELT AVANCERAD.

MK540 Advanced är en välbekant kombination av trådlöst tangentbord och mus byggt för precision, komfort och tillförlitlighet. Det normalstora tangentbordet har tangenter som känns välbekanta när det gäller form och storlek – och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i både höger och vänster hand.

ENKEL ANSLUTNING FÖR TRÅDLÖS KOMBINATION

Anslut tangentbordet och musen med en liten Logitech Unifying™ USB-mottagare. Du får en stabil – och krypterad – trådlös anslutning på upp till 10 m avståndutan praktiskt taget några fördröjningar eller bortkopplade anslutningar.

VÄLBEKANT SKRIVKÄNSLA

Tangenterna har optimerats för förbättrad noggrannhet och lägre ljud – och dina fingrar kommer omedelbart att känna igen sig på tangentbordet. Tack vare handledsstödet och de justerbara benen känns det bekvämt för dig även under långa stunder vid skrivbordet.

RUNDAD MUS FÖR STÖRRE KOMFORT

Den trådlösa musens rundade form och gummigreppen på sidorna känns bekväma i handen. Förbättrad avläsning och exakt markörkontroll gör att du alltid är i kontroll.

ÖKAD PRODUKTIVITET NÄRA TILL HANDS

Smidiga och viktiga snabbknappar ger dig direkt åtkomst till media, miniräknare och funktioner för batterikontroll. Förinställda Fn-knappar kan till och med anpassas i Logi Options+ så att de uppfyller dina specifika behov.

PÅLITLIG OCH PROBLEMFRI

Tangentbordet behöver inte nya batterier förrän efter 36 månader, och musens batteri håller i 18 månader. Tangentbordet är spillsäkert för upp till 60 ml vätska, och de slittåliga inpräntade tecknen på tangenterna säkerställer att tangenterna inte bleknar så fort.

OUMBÄRLIGA VERKTYG. BÄTTRE ARBETE.

Enkla, kraftfulla verktyg som hjälper dig till verkliga jobbsegrar – till och med hemma. Gör utrustningen komplett med rätt tangentbord, mus, headset och webbkamera för bättre skrivande och navigering.

5099206077447EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar