Edimax N300 Smart Wi-Fi Extender med EdiRange App

Artnr: C06800
612 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Klarna Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
EW-7438RPn Air är en nästa generations, ultrakompakt Wi-Fi-förlängare med en kraftfull CPU och en intuitiv app för iOS- och Android-smarttelefoner.
En elegant, lättanvänd lösning för att eliminera Wi-Fi-döda zoner och utöka trådlös täckning, EW-7438RPn Air ger praktisk funktionalitet, omfattande funktioner och en elegant design.
Höghastighets-CPUn ökar trådlös prestanda och gästnätverksfunktionen ger mervärde som ett extra trådlöst nätverk som du kan använda för barn eller gäster, som håller ditt privata Wi-Fi säkert eller låter dig övervaka barns internetanvändning från din smartphone.
Bra nattläge och Wi-Fi-schemaläggning ger fullständig kontroll över din trådlösa miljö och den lilla designen blockerar inte närliggande eluttag, medan 802.11b/g/n-stöd säkerställer bred kompatibilitet och snabba trådlösa hastigheter upp till 300 Mbps.

Kompakt, slimmad väggpluggdesign
Ansluts direkt till ett befintligt eluttag utan att behöva några extra strömkablar. Installera den var du behöver.

Smart App Control & Analytics
Förlängaren fungerar tillsammans med vår kostnadsfria EdiRange-smarttelefonapp som visar din lokala Wi-Fi-miljö och ger lättförståeliga analyser för att hjälpa dig undvika dina grannars trådlösa störningar och få bästa prestanda för dina trådlösa enheter.
Dessutom kan du hantera extenderns trådlösa nätverk och funktioner som schemaläggning och gästnätverk.

God nattläge och Wi-Fi-schemaläggning
Förlängarens gratis smartphone-app låter dig stänga av förlängarens Wi-Fi från din smarta telefon, så när du går och lägger dig kan du också lägga din förlängare.
Tryck bara på "god nattläge" i appen och se att förlängarens Wi-Fi och lysdioder är släckta under natten, vilket gör att du eller din familj är redo för en bekväm nattsömn.
Och den extra Wi-Fi-schemaläggningsfunktionen låter dig programmera intelligenta scheman för att hantera Wi-Fi-tillgänglighet och strömanvändning enligt ditt hems rutin.

Föräldrakontroll eller gäst-Wi-Fi
EW-7438RPn Air har ett andra trådlöst nätverk som är lätt att konfigurera och hantera med den medföljande smartphone-appen.
Det kan användas för gäster att hålla ditt hem Wi-Fi privat och säkert, eller för barn som en föräldrakontrollfunktion.
Separera ditt barns Wi-Fi-nätverk från ditt så att du kan slå på eller av det när som helst och ha total kontroll med smartphone-appen.
Använd förlängarens schemaläggningsfunktion för att reglera de tider som barn kan vara online eller stänga av förlängaren så att det inte blir några distraktioner när barn gör läxor.

Ny generation, bättre prestanda, reducerad storlek
EW-7438RPn Air har en inbyggd 580MHz CPU som förbättrar Wi-Fi-prestandan med upp till 45 % och är utrustad med två interna högpresterande antenner.

Ta bort Wi-Fi-döda zoner
Utöka Wi-Fi-täckningen till döda zoner som din befintliga Wi-Fi-signal inte kan nå.

Dubbla täckningen av ditt Wi-Fi
Anslut förlängaren direkt till ett eluttag och förlängaren kan fördubbla signaltäckningen för ditt Wi-Fi-nätverk, perfekt för stora hem med flera rum och våningar.

Fungerar med vilken trådlös router som helst
Universell kompatibilitet och enkel webbaserad iQ-installation för snabb och enkel installation.

Snabb WPS-anslutning
En WPS-knapp (Wi-Fi Protected Setup) gör att EW-7438RPn Air kan anslutas till ett befintligt trådlöst nätverk med en enkel knapptryckning.

WPA/WPA2 avancerad trådlös kryptering
Stöder WEP 64/128 bitar, WPA och WPA2 trådlösa krypteringsstandarder.

4710700929858EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

Andra köpte även