Melitta Caffeo Varianza CSP Rostfri

Artnr: 38-66612
7995 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Med den nya helautomatiska kaffemaskinen Caffeo® Varianza® kan Melitta erbjuda dig riktig innovation. Det exklusiva singelportionssystemet My Bean Select® gör det möjligt att välja mellan alla kaffebönor kopp för kopp för första gången, vilket ger dig obegränsad smakvariation.

My Bean Select®

Med My Bean Select® ger Melitta dig möjligheten att fritt välja bland alla tillgängliga bönsorter till varje ny kopp kaffe. Precis som med standardbönbehållaren kan du med denna innovation prova olika bönsorter med varje enskild kopp. Det är mycket enkelt med det praktiska kaffemåttet som finns integrerat i bönbehållaren. Häll enkelt önskad mängd kaffebönor efter val ner i bönrännan, tryck på knappen och njut av fantastiska nya kaffesorter.

Best Aroma System PLUS

Aromasafe®-locket på bönbehållaren innebär att dina kaffebönors olika smaker och aromer skyddas ännu bättre. Bean to Cup-funktionen innebär att endast den mängd kaffebönor som du behöver mals färska och att det malda kaffet sedan bryggs omedelbart. Kvarnen körs tills den är tom varje gång för att förhindra att olika böntyper blandas. Den unika förbryggnings- och extraktionsprocessen garanterar att kaffesmaken utvecklas perfekt.

Enkel att använda

Den intuitiva användarpanelen med integrerad symboldisplay har skalats av och endast det viktigaste finns med. Det gör användningen barnsligt enkel. Välj enkelt koppstorlek med de tre förinställda knapparna (small, medium och large).

Auto Cappuccinatore

Den praktiska Auto Cappuccinatore garanterar perfekt skummad mjölk. Men den kan även göra mer: Den kan värma upp mjölk eller vatten för exempelvis varm choklad eller för en sporadisk och spontan kopp te.

Kompakt konstruktion och modern design

Caffeo® Varinaza® sätter ny standard för kompakta maskiner. Kubformen imponerar visuellt och är så kompakt att du kan placera den var som helst.

Kaffeutlopp som går att höjdjustera

Utloppet på CAFFEO® Varianza® kan steglöst höjdjusteras och passar därför alla kopp- eller glasstorlekar upp till 135 mm.

Double Cup Mode

Med Double Cup-läget kan du tillreda två koppar av ditt favoritkaffe samtidigt.

Auto Clean & avkalkning

På Caffeo® Varianza®-skärmen indikerar maskinen automatiskt när den måste rengöras eller avkalkas. Rengörings- eller avkalkningsprogrammet är enkelt att hämta i menyn.

Bryggenhet som kan tas av på sidan

Bryggenheten kan enkelt tas bort av användaren och är lätt att rengöra. Även maskinens insida kan rengöras.

Energisparfunktioner

Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Caffeo® Varianza® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.

Specifikationer
- Helautomatisk
- Mjölkskummare  
- Mjölkbehållare
- Effekt 1450watt
- Automatisk avstängning  
- Bredd 25,3 Höjd 40,5 cm

4006508210268EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser