Ergonomisk skalare

Artnr: 38-82704
49 kr / 45 kr
99 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 49 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Kampanjstart:
2022-12-03, 00:00
Kampanjstopp:
2022-12-24, 23:59
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Robust zinklegeringskonstruktion kombinerad med det matta och dubbelsidiga gummibelagda handtaget. Denna ergonomiska Y-skalare är enkel att använda i alla grepp, vilket gör förberedelserna av grönsaker och frukter simpelt och smidigt. Att inte tala om är att hela formen är estetisk vacker, vilket betyder att den gör sig bra i köket som inredning.

Bladet av rostfritt stål är skarpt och vridbart för enkel och bättre skalning. Det gör att skalningen kan göras i ett slag, smidigt och obrutet. Dessutom behöver du inte byta ut bladet eftersom det blir skarpare ju fler gånger du använder det!
Denna skalare kan göra dina skivor mycket tunna och med den inbyggda fläckborttagaren på sidan kan du enkelt och fullständigt ta bort fläckar på det du skalar, så dina grönsaker och frukter alltid är fräscha och välsmakande.


Det halkfria och tillräckligt långa handtaget är för en stabil och balanserad hållning när du skalar. Och det är utformat för att spara energi på ett säkert och bekvämt sätt.

Denna skalare är perfekt för hårda grönsaker och frukter som potatis, äpplen, morötter, squash och mer. Och det fungerar också bra med det mjuka, som tomat, kiwi eller mango etc. Skalning snabbt och bra, verkligen en bra hjälpare för kök och bar.

6959149084720EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar