Alpina WiFi Smart Utomhus Kamera 1080p Roterbar

Artnr: C28731
872 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Klarna Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Vi gillar att ha koll på våra värdesaker
Tänk på huset som du delar med din familj, affärsverksamheten som du arbetat så hårt för i åratal. Varför inte hålla ett extra vakande öga med denna smarta utomhuskameran från Alpina!

Denna lilla kameran kan även roteras och vridas, mörkerseende upp till 10 meter, ljud- och rörelsesensor och även IP54 certifierad för att stå emot smuts och vatten. I korthet: den perfekta prylen för att hålla koll på ditt hem eller affärsverksamhet!

WiFi kamera för utomhusbruk
Placera kameran på en strategisk plats utomhus så du kan hålla koll på, eventuella inkräktare. Även på natten kan du ha koll då den har mörkerseende upp till 10 meter.

Full HD och mörkerseende
Med Alpinas smarta WiFi kamera missar du inte något viktigt. Kameran ger dig Full HD videos med en upplösning upp till 1080p. Bildfrekvensen är på 25 rutor per sekund, även vid totalt mörker får man högkvalitativa filmer rätt in i din smartphone.

Ljud- och rörelsesensor
Förutom HD-upplösning så har kameran även en sensor för att upptäcka ljud och rörelse. Detta betyder att om någon rör sig utanför eller ljud upptäckts så får du en notifiering i din smartphone, även om du är på semester eller inte i närheten.

Tvåvägs-kommunikation
En annan värdefull funktion är att det finns möjlighet för tvåvägs-kommunikation. Detta är perfekt för när vänner, familj eller paketbudet kommer på besök. Med den inbyggda mikrofonen kan du höra vad dom säger men du kan även prata med dem! Berätta för paketbudet att det går bra att lämna ditt paket till grannen.

Alpina Smart Home App
När du inte är hemma så vill du troligtvis ha koll på om något händer där hemma. Använd Alpinas App när du lämnar hemmet. Appen laddas enkelt ner från Google Play eller Apple Store. Via appen kan du se videos direkt från ditt hem vart du än är (så länge du har mottagning på mobilen). Du kan även kommunicera via appen och kameran, få push notiser om något händer där hemma.


Förpackningen innehåller:
- 1st Smart WiFi kamera
- Kamerahållare
- Nätadapter
- Instruktionsblad


Specifikationer:

Maximal upplösning: Full HD 1080p
OS System App: Android/iOS
Nätkontakt: Euro / typ EF
IP certifierad: IP54
Spänning: 100-240V
Spänning ut: 12V/1A
Linsstorlek: 4 mm
Max. minneslagring: 16 GB
Max. bildfrekvens: 25 fps
Mörkerseende: 10 meter
Videokompression: H.264
Lutningsvinkel: 355 / 85 grader
Betraktningsvinkel: 100 grader
Storlek (LxBxH): 76 x 76 x 107 mm
Vikt: 0,23 kg


• Minneskort ingår ej

8711252264653EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på