WiZ WiFi Panel Square 36W 3400lm Varm-kallvit

Artnr: C13676
1216 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

WiZ Takpanel 36 W kvadratisk

Fyll hemmet med vitt ljus som kan anpassas efter ditt humör eller dina behov. Lampornas snygga design och enkla installation gör att de smidigt och sömlöst passar in i hemmet.

- Justerbart vitt ljus
- Mått: 600 x 600 mm
- IP20/plast/vit

Med familjen av WiZ-takpaneler med justerbart vitt ljus kan du få in massor av magiskt dagsljus i vilket rum som helst - även om det inte har något fönster. Låt den här smarta kvadratiska panelen med vit ram bli det takfönster som ditt rum saknar. Den eleganta designen smälter in i alla hem och ger dig alla de belysningsmöjligheter du kan önska dig. Du kommer att älska möjligheten att välja vilken nyans av varmt till kallt vitt ljus som helst. Addera klart dagsljus i ditt hem när det är grått och när du behöver öka din energi och koncentration. Eller dra för gardinerna och skapa den perfekta stämningen för en filmkväll eller en stund för avkoppling med ett mjukt sken av varmvitt ljus. Du kan också njuta av den mjuka övergången av ljus som följer dagsljusets naturliga rytm. WiZ-appen erbjuder många smarta funktioner och enkel styrning av din smarta belysning, och det är lika enkelt att justera ljuset med röststyrning via din smartphone eller en röstassistent. Låt WiZ hjälpa dig att göra varje dag ljusare och bekvämare. Det har aldrig varit enklare eller roligare att ha den perfekta belysningen för alla tillfällen.

Justerbart varmvitt och kallvitt ljus, samt förinställda lägen
Välj allt från energigivande kallvitt ljus, till mjukt varmvitt, eller välj något av de förinställda lägena såsom Fokus och Avslappning för att skapa den stämning som passar bäst för stunden.

Fungerar med din befintliga Wi-Fi-router
WiZ fungerar med din befintliga Wi-Fi-router, ingen ytterligare gateway behövs. Sätt bara i kontakten till din nya belysning och ladda ner WiZ-appen, så är det klart!

Styr vart du än befinner dig med din smartphone
Styr dina WiZ-lampor via en smartphone, oavsett var du befinner dig. Nu behöver du inte fundera på om du glömde släcka lamporna när du gick hemifrån. WiZ-appen är tillgänglig för iOS och Android.

Automatisera dina ljuskällor med hjälp av scheman
Automatisera lamporna så att de passar dina dagliga eller veckovisa rutiner. Ställ in din belysning så att den tänds innan du kommer hem och stängs av när den inte behövs.

Anpassa scener med förprogrammerade dynamiska ljuslägen
Blanda färgstarka och vita ljuslägen för att skapa det perfekta stämningsläget för dig. Spara inställningarna och aktivera när som helst med hjälp av appen, WiZmote eller din röst.

Energiövervakning
WiZ-appen håller koll på dina lampors energiförbrukning. Du kan titta på din dag- eller veckorapport och planera belysningen för en smart och optimerad energiförbrukning i hemmet.

Förinställda välbefinnandefunktioner
Använd de förinställda välbefinnandefunktionerna i WiZ-appen för att dra nytta av det belysningsmönster som passar bäst för din dygnsrytm under dagen. WiZ ger dig starkt dagsljus när du behöver få energi och fokus, och övergår sedan sömlöst till ett mjukt och varmt vitt ljus som hjälper dig slappna av och sova bättre.

Röststyrning med Google Assistant, Alexa eller Siri Shortcuts
Styr dina lampor handsfree genom att använda din röst och Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri Shortcuts. Använd enkla röstkommandon för att tända och släcka dina lampor, öka ljusstyrkan, dimra, ändra färg och anpassa ljusscener.


Tekniska specifikationer
Avsedd användning: Inomhus
Lampans form: Kvadrat
Färg: Vit
Material: metall/plast
Genomsnittlig livslängd (2,7 h/dag): 20 år
Bibehållet ljusflöde: 70%
Antal tändcykler: 20 000
Dimbar med fjärrkontroll: Ja
Integrerad LED-belysning: Ja
Färgkonsekvens: 6SDCM
Färgåtergivningsindex: 80
Uppvärmningstid till 60 % ljus: <2
Effektivitet: 94 lm/W
Höjd: 4,2 cm
Längd: 60 cm
Bredd: 60 cm
Nettovikt: 2,6 kg
Livslängd upp till: 20 000 h
Totalt ljusflöde för armatur: 3400 lm
Ljusfärg: 2700-6500
Dimbar armatur: Ja
LED: Ja
Inbyggd LED: Ja
Wattstyrka på medföljande ljuskälla: 36W
IP-kod: IP20

8719514554856EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på