WiZ WiFi Smart button

Artnr: C13680
303 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

WiZ Smart button

Den här lättanvända knappen fungerar överraskande nog överallt. Fäst den på väggen eller i ett hörn utan skruvar, eller på metallytor med hjälp av den inbyggda magneten. Ta den med dig var som helst i hemmet för att snabbt styra dina lampor.

- Batteridriven
- IP20/plast/vit
- Fungerar med alla WiZ Connected-produkter

WiZ Portable button gör det enklare än någonsin att justera din smarta WiZ-belysning. Den här trådlösa, batteridrivna fjärrkontrollen ger snabb åtkomst för att styra alla dina WiZ-lampor i ett rum. Med två knappar är det bara att trycka på en av dem under en kortare eller längre tid för att tända eller släcka ljuset eller för att göra ljuset skarpare eller svagare. Fäst den på väggen för att använda den som en vanlig strömbrytare eller ta den med dig och använd som en fjärrkontroll. Den är till och med magnetisk, så du kan även hänga den på kylskåpet eller på någon annan metallyta. Med en räckvidd på upp till 15 meter och full funktionalitet även när Wi-Fi inte fungerar gör den bärbara strömbrytaren det ännu enklare att njuta av WiZ-upplevelsen fullt ut.

Styr dina WiZ-lampor snabbt och enkelt utan att använda din smartphone eller en röstassistent. Ett kort tryck tänder eller släcker lamporna, och ett långt tryck justerar ljusstyrkan. Kompatibel med alla Connected by Wiz-produkter.

Montera knappen där du vill
Knappen är batteridriven och kan placeras var som helst. Fäst den medföljande monteringsplattan med tejp på väggen, och magneten inuti knappen håller den på plats. Prova även att placera knappen direkt på andra metallytor, eller lägg den på ett skrivbord eller bord nära dig.

Styr enkelt dina lampor
Lamporna kan enkelt styras med den här knappen, tack vare att räckvidden i en normal inomhusmiljö är upp till 15 meter, med skiljeväggar och övriga väggar.

Knappen styr ett rum
Den här bärbara knappen är kopplad till ett enda rum och styr alla lampor i det rummet. Du kan enkelt byta vilket rum du vill styra i WiZ-appen.

Fungerar även utan Wifi
Den här bärbara knappen kommunicerar direkt med WiZ-lamporna, även när Wi-Fi inte fungerar!


Specifikationer
Battier: LR03 (AAA)
Räckvidd: 15 m
IP-klass: IP20
Höjd: 1,85 cm
Längd: 6,4 cm
Nettovikt: 0,066 kg
Bredd: 6,4 cm

8719514554795EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på