Set med 3st skurborstar till borrmaskin/skruvdragare

Artnr: 38-80946
179 kr
379 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 700 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

I detta smidiga set finner du tre skurborstar med bitsfäste för din borrmaskin eller skruvdragare. Borstarna rengör snabbt och effektivt utan någon större ansträngning och kan användas för att rengöra de flesta ytor!

Att städa behöver inte vara tråkigt

Vem hade kunnat tro att det kunde vara kul att städa badrummet? För den händige är dessa skurborstar rena rama städ-drömmen! Eller, åtminstone så nära en "dröm" man kan komma när det gäller städning.

Vill exempelvis inte gubben därhemma rengöra toaletten? När han ser dessa borstar kommer han knappast kunna motstå frestelsen av att testa dem på riktigt och se vad de går för! Men om tanken på gräva runt i toalettstolen med skruvdragaren inte känns så lockande finns det mängder med andra ställen som den kan komma till användning. Badkar, diskho, köksytor, bänkar och handfat är bara några exempel på platser som garanterat skulle mår bra över att få en rejäl rengöring emellanåt!    

Stor eller liten skurborste?

För att göra det enklare att komma åt på alla ställen ingår tre skurborstar i olika storlekar och utformning. En av dem ser ungefär ut som en vanlig WC-borste, en liknar mest en vanlig skurborste, och den tredje är liten och kan rengöra alla små skrymslen och vrår. 

Roligt och annorlunda, men även praktiskt och prisvärt 

Vi ska inte sticka under stolen med att det finns produkter som kommer att ge ett bättre resultat än dessa skurborstar, som våra apparater inom området ångtvätt till exempel. Men samtliga av dessa prylar kostar också betydligt mer än skurborstarna, så det är kanske inte en helt rättvis jämförelse. Det som gör skurborstarna till skruvdragare så praktiska är att de enkelt monteras på din befintliga maskin med hjälp av det standardiserade bitsfästet, och sedan (lika enkelt) tas av om du vill använda skruvdragaren till det den egentligen är ämnad för att göra. Det är också värt att påminna om att priset för alla dessa tre borstar tillsammans är nästintill oslagbart! 

De är alltså både roliga och annorlunda, men även mycket praktiska och prisvärda. 

Specifikation:

  • Innehåll: 3st borstar
  • Storlek: 5 cm, 7,5 cm och 10 cm i diameter
  • Material: Nylon, plast & rostfritt stål

OBS: Skruvdragare/borrmaskin ingår ej.

6959149067143EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

Andra köpte även

Handkontroll till Xbox 360 (Svart)
Köp!
Dammsugare Adapter 32 mm Svart
Köp!
Hopfällbar Kolgrill
249 kr Rek. 379 kr
Köp!
Kasta ring, utomhusspel
129 kr Rek. 249 kr
Köp!
Hopfällbart bord
299 kr Rek. 479 kr
Köp!