HOYA Filter ND II Variabelt 62mm

Artnr: C02934
1499 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
 • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
Produktbeskrivning

Med HOYA Variabelt ND II-Filter Kan Du Steglöst Justera Ljusinsläppet för Längre Exponeringstider & Större Bländaröppningar - Detta Ökar Kamerans Möjligheter & Skapar Videor med Filmiskt Utseende

 • ND-intervall från 1,5 till 9 bländarsteg
 • För längre exponeringstider
 • För större bländaröppningar
 • För att spela in video med filmiskt utseende
 • Roterbar ram med bekvämt vred

HOYA Variable Density II är ett justerbart gråfilter med ett ND-intervall från 1,5 till 9 bländarsteg (ND3-400).

Skillnaden mot det tidigare variabla HOYA ND-filtret är den nydesignade roterbara ramen med bekvämt vred, vilket möjliggör bättre hantering
Filter med variabel densitet används ofta eftersom de kan ersätta en uppsättning fasta ND-filter genom att tillhandahålla ett gradvis ljusinsläpp som kan justeras enligt önskade exponeringsinställningar.

Vid stillbilder minskar filter med variabel densitet slutartiden enligt fotografens avsikter när slutartiden inte kan sänkas på grund av kamerans gränser.

Filter med variabel densitet kan också öka mängden boke vid fotografering i överbelysta förhållanden, vilket förhindrar att bilden överexponeras.

Vid videoinspelning är det grundläggande att hålla slutartiden anpassad till bildhastighetsinställningen. Det vill säga att hålla det lika med dubbla bildhastigheten för optimala resultat. Detta beror på att en alltför snabb slutartid, till skillnad från stillbilder, kan skapa en skakande effekt och producera efterbilder som inte kommer att se bra ut i den sista videon.

Till skillnad från en stillbild, är ett videoklipp gjort av en sekvens av stillbilder. Med låg slutartid blir varje stillbild suddig men ser smidig ut i videosekvensen. Tvärtom kommer en högre slutartid att fånga objektet fast och skarpt, men en i en videosekvens kommer alla objekt att visas separerade, vilket skapar skakande och onaturligt utseende på rörelser.

Genom att använda filter med variabel densitet kan slutartiden justeras till rätt värde för att få den naturliga och mjuka rörelsen som önskas i videofilmer.

024066069900EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på

HOYA Filter ND Variable 62mm
1199 kr Rek. 1449 kr
Köp!
Hoya Filter Pol-Cir. Ux 49Mm
324 kr Rek. 399 kr
Köp!
Hoya Filter Pol-Cir. Ux 58Mm.
437 kr Rek. 449 kr
Köp!
Andra köpte även
Spel Crocodile Dentist - Grön
149 kr Rek. 199 kr
Köp!
Tangent CD II
1692 kr Rek. 1995 kr
Köp!
B.WELL Nässug Wc-150 För Barn
349 kr Rek. 399 kr
Köp!
Majorette Volvo V90 3 Pieces Set
Köp!
Majorette Volvo V90 5pcs ´gift pack´
Köp!