MANFROTTO Stativkit Befree Advanced Twist Kolfiber

Artnr: C17112
5951 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Stativkit Befree Advanced Twist Kolfiber

 • Resestativkit Advanced Kolfiber
 • Överlägsna prestanda med maximal lätthet
 • Center-kulled med tre oberoende ergonomiska rattar
 • Sidovred säkerställer snabb setup med båda händerna
 • Unik premiumdesign, 100% tillverkad i Italien

Manfrottos kolfiberstativ Befree Advanced med kulled, är den perfekta lösningen för avancerade hobbyfotografer som letar efter ett superlätt stativ som garanterar maximal prestanda på språng.
Kolfiberbenen är utvecklade för att hålla ner vikten till ett minimum, samtidigt som stabilitet och styvhet säkerställs.
Den ergonomiska designen gör Manfrotto Befree Advanced kolfiber intunitivt och snabbt, vilket gör det möjligt för de mest krävande fotografer att snabbt och enkelt ställa in sin utrustning så att deras fokus fortsätter att fånga önskade bilder. Befree Advanced Kolfiber har en ny spindel tillverkad av lätt och solid magnesium, utvecklat för att garantera perfekt stabilitet för alla terrängtyper, inklusive de mest ojämna, och alltid hålla kameran helt stabil och redo att fånga skarpa bilder.

Denna modell finns i M-lock-version, det nya vridlåset som utvecklats av Manfrotto för att tillfredsställa alla som letar efter en snabb, lättanvänd, kompakt lösning. Dessutom har M-Lock inga utskjutande delar och dess mekanism stänger perfekt runt huvudet, vilket gör att Befree advanced carbon lätt kan glida in i och ur sin väska.

Den ergonomiska vinkelväljaren är konstruerad för att användas av både höger och vänsterhänta fotografer, vilket gör att alla kan ändra fotograferingsperspektiv och hitta rätt stativhöjd utan att förlora fokus på bilden som de vill uppnå.
Befree Advanced Kolfiber kan enkelt ställas in i tre oberoende benvinkelpositioner, vilket garanterar fullständig fotograferingsförmåga för alla kreativa idéer som kan dyka upp utomhus.

Den lätta magnesiumspindeln på denna innovativa modell har också Easy Link, precis som Manfrottos professionella 190 & 055 stativ, vilket gör att fotografer kan förbättra sin kreativitet genom att lägga till tillbehör som gör deras bilder unika och oförglömliga. Du kan fästa belysning eller reflektorer, och fånga fantastiska utomhusbilder som tidigare endast kunde uppnås med tunga extra stativ.

Stativet är utrustad med Manfrottos avancerade 494 center-kulled aluminium (MH494-BH), ett litet men kraftfullt och intuitivt huvud som gör det möjligt för snabba och exakta kamerarörelser. 494 kulleden har tre oberoende kontroller: en huvudratt som styr kullåset, , meden integrerad friktionsreglage justeras anspänningen av kulan så att utrustningens vikt alltid är perfekt balanserad och bilder komponeras enkelt. En oberoende panoreringsratt håller horisonten plan, och flyttar kameran horisontellt, och möjliggör häpnadsväckande landskapsbilder.

Huvudet använder en unik snabbkopplingsplatta som gör den helt kompatibel med världens mest utbredda snabbkopplingar: Manfrotto RC2 och Arca-swiss-plattan. Med denna aluminiumplatta fäst till kameran kan alla Manfrotto huvuden och nästan alla stativhuvuden på marknaden med Arca-Swiss snabbkoppling monteras snabbt och enkelt, utan behov av demontering av komponenter.

Befree Advanced Kolfiber är det bästa valet för hängivna fotografer som vill ha maximal lätthet och oslagbara prestanda, även när de reser. Det här lätta stativet är den optimala kombinationen av bärbarhet, stabilitet, enkel setup och hantering. Det är byggt för att ge fotografer möjlighet att uttrycka sin individualitet och uppnå de mest vågade och exceptionella bilderna med sin kamera, med förtroende för att de stöds av en professionell lösning som aldrig kommer att svika dem.

 

 

8024221668315EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på