MANFROTTO Stativkit Element MII Mobil BT Kulled Alu Svart

Artnr: C17121
2541 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Element MII Mobile Bluetooth Aluminium Svart

 • Klämma och BT-fjärrkontroll för bra mobilt content creation
 • Robust, kompakt och lätt aluminiumkonstruktion
 • Fångande och ikonisk grafik gör att det sticker ut från mängden
 • Enkelt och bekvämt att bära med sin vadderade axelväska
 • Utformad för att stödja smartphones, och kameror upp till 8 kg

Perfekt för hobby och blivande fotografer som också använder kompakta kameror, spegellösa, DSLR och smartphones. Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium-stativet är lätt på axeln och är stabilt på marken, och gör att fotografer som använder både smartphones och kameror enkelt och säkert kan växla från en enhet till en annan, beroende på deras behov.

Element MII-serien är utvecklingen av Element Big-serien. Element MII, som står för både MADE IN ITALY och MARK 2, erbjuder hög kvalitet, felfri konstruktion, elegant design och flera spännande uppgraderingar och värdefulla funktioner. Dessutom är det försett med Manfrottos ikoniska Universal Smartphone-klämma och Bluetooth-fjärrkontroll för fantastisk kreativ frihet inom smartphonography. MCLAMP håller din smartphone säkert och fästs på kamerafästet via 1/4"inre gänga, för enkel stillbild och video-smartphonography. Den stöder alla smartphones upp till 8,4 cm bredd. Den Bluetooth®-certifierade, fjärrkontrollen med enknappsteknik kan användas upp till 27,5 m från telefonen och kräver ingen app.

Element MII Mobile BT Aluminium-stativet är extremt kompakt, lätt och pålitligt och ger överlägsen konstruktion och måste-ha funktioner, och är idealiskt för att frigöra din kreativitet när du är på språng. Det når upp till 160 cm, fälls ner till 42,5 cm och väger bara 1,55 kg.

Element MII Aluminium Svart bär en nyttolast på upp till 8 kg, vilket innebär att det också är lämpligt för tyngre zoomobjektiv, där ett robust stativ är viktigt för skarpa foton.

Aluminiumkulhuvudet gör det möjligt för Element MII-användare att njuta av de smidigaste rörelser för att inrama sina bilder och låser stadigt fast kameran i önskad position. Den har en dubbellåskonstruktion med ett stort primärvred för att kontrollera kulans rörelse, och en mindre sekundär ratt för att koppla in den 360° oberoende panoreringen. Huvudet har en inkluderad högkvalitativ teknopolymer 200PL-PRO Light-platta, som är både stark och lätt och kompatibel med Arca-Swiss och Manfrotto RC2-huvudfästen. Dess gummiribbor greppar tätt, även på de mest vinklade positioner.

Den robusta aluminiumspindeln ger konsekvent exceptionell stabilitet och tillförlitlighet i fält. Den geniala kärnan håller storleken till ett minimum genom att hysa de patenterade benvinkelväljarna, vilket möjliggör snabb växling av benvinkel för snabb och exakt kamerapositionering.

Det snabba benöppningssystemet och ergonomiska vridlås låser benen ordentligt i läge, vilket möjliggör omedelbar inställning och håller din uppmärksamhet på tagningen.

Fotografer kan dra fördel av kroken längst ner i mittpelaren, för att lägga till extra vikt för extra stabilitet vid behov.

De livliga, iögonfallande färgerna och grafiken gör dessa modeller perfekta för att uttrycka din individualitet.
Element MII Mobile BT Aluminium Black stativ följer dig enkelt överallt och är alltid bekväm att bära tack vare sin vadderade bärväska.


 

8024221700183EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på