MANFROTTO Stativkit Element MII Mobil BT Kulled Kolfiber

Artnr: C17122
2752 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Klarna Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Element MII Mobil Bluetooth Kulled Kolfiber

 • Robust, kompakt och ultralätt kolfiber-konstruktion
 • Klämma och BT-fjärrkontroll för bra mobilt innehållsskapande
 • Utformad för att stödja kameror och smartphones upp till 8 kg
 • Attraktiv och ikonisk design gör att den sticker ut från mängden
 • Enkel och bekväm att bära med sin vadderade axelväska

Perfekt för hobbyister och blivande fotografer som använder kompakta kameror, CSC, DSLR och även sin smartphone. Manfrotto Element MII Mobile BT Carbon stativ är lätt på axeln och stabilt på marken, och gör att fotografer som använder både smartphones och kameror enkelt och säkert kan växla från en enhet till en annan, beroende på deras behov.

Element MII-serien är utvecklingen av Element Big-serien. Element MII, som står för både MADE IN ITALY och MARK 2, erbjuder hög kvalitet, felfri konstruktion, elegant design och flera spännande uppgraderingar och värdefulla funktioner. Dessutom är den försedd med Manfrottos ikoniska Universal Smartphone Clamp och Bluetooth-fjärrkontroll för fantastisk kreativ frihet inom smartphonography. MCLAMP håller din smartphone säkert och fästs på kamerafästet via 1/4" invändig gänga, för enkel fotografering och videofilmning med din smartphone. Den stöder alla smartphones upp till 8,4 cm (3,2") bredd. Den Bluetooth®-certifierade, enknapps-tekniken kan användas upp till 27,5 m från telefonen och kräver ingen app.

Element MII BT Mobil kolfiberstativ är extremt kompakt, lätt och pålitligt och ger överlägsen konstruktion och måste-ha funktioner och det är idealiskt för att frigöra din kreativitet på språng. Det når upp till 160 cm, fälls ner till 42,5 cm och väger bara 1,35 kg.

Element MII BT Mobil kolfiberstativ stöder en nyttolast på upp till 8 kg, vilket innebär att det också är lämpligt för tyngre zoomobjektiv där ett robust stativ är viktigt för skarpa bilder.

Aluminium-kulleden gör det möjligt för Element MII-användare att njuta av de smidigaste rörelser för att inrama sina bilder, och låser fast enheten på plats. Det har en dubbellåskonstruktion med ett stort primärvred för att kontrollera kulans rörelse, och en mindre sekundär ratt för att koppla in den 360° oberoende panorering. Huvudet har en inkluderad högkvalitativ teknopolymer 200PL-PRO Light-platta som är både stark och lätt, och kompatibel med Arca-Swiss och Manfrotto RC2-huvudfästen. Dess gummiinsatser greppar tätt, även på de mest vinklade tagningar.

Den robusta aluminiumspindeln ger konsekvent exceptionell stabilitet och tillförlitlighet i fältet. Den geniala kärnan håller storleken till ett minimum genom att hysa de patenterade benvinkelväljarna, vilket möjliggör snabb växling av benvinkel för snabb och exakt kamerapositionering.

Det snabba benöppningssystemet och ergonomiska vridlås låser benen ordentligt i läge, vilket möjliggör omedelbar inställning och håller din uppmärksamhet på skottet.

Fotografer kan lita på kroken längst ner på mittpelaren för att lägga till extra vikt för extra stabilitet vid behov.

Den eleganta, iögonfallande designen gör dessa modeller perfekta för att uttrycka din individualitet.

Element MII Mobile Bluetooth Carbon stativ följer dig enkelt överallt och är alltid bekväm att bära tack vare sin vadderade bärväska.
 

8024221700206EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på