Hohem Kamera och Telefon Gimbal iSteady MT2 Kit med AI

Artnr: C38718
4758 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Professionell ortogonal 3-axlig kameragimbal för Sony αZV-e10/Nikon/Canon med flera. I kit med Magnetic Fill Light med AI-visionsensor.

 • 4-i-1-kompatibilitet
 • Stöder upp till 1,2 kg nyttolast
 • Multi 4.0 Quick Release System
 • iSteady 7.0-stabilisering
 • Finns i variant med eller utan AI-visionsensor

iSteady MT2 stöder upp till 1,2 kg nyttolast och är kompatibel med smartphone, actionkamera, kompaktkamera och DSLR. Kompatibel för mainstreaming spegellös kamera, såsom Sony ZV-E10, Sony A7S Ⅲ, Sony FX3, Sony A6000, Canon EOS R5, Canon EOS R8, Nikon Z7Ⅱ, Nikon Z50 med flera.

Multi 4.0 Quick Release System är baserat på det berömda Arca-Swiss snabbkopplings-systemet och har med denna banbrytande design ett löstagbart L-fäste, vilket möjliggör snabb enhetsväxling och enkel vertikal fotografering.

Magnetic Fill Light med AI-visionsensor: Inbyggd AI-spårning, den fungerar med gestkontroll, ingen app eller Bluetooth krävs. Med magnetisk AI-driven sensor kan du växla mellan den främre och bakre kameran för att enkelt uppnå flexibel "Follow You". Den erbjuder en extra fyllningsljusfunktion med två fyllljuslägen: CCT (kall och varm belysning) och RGB omgivningsbelysning.

Vertical Shooting Master: den 3-axliga kamera-gimbalen iSteady MT2 erbjuder två installationsalternativ för vertikalt videoläge, varav ett möjliggör bekväma fällbara selfies på skärmen, så att du kan fånga dina bästa ögonblick med lätthet och precision. Det kan vara den bästa gimbalen för spegellös kamera du någonsin sett.

Enkel kamerakontroll: Styr enkelt foto och video via kabelkontroll eller Bluetooth-kontroll. Förbättra fotograferingseffektiviteten genom att inte trycka på kamerans avtryckarknapp.

iSteady MT2 är integrerad med avancerade iSteady 7.0-stabiliseringsalgoritmer, som hjälper användare att fånga skapelser när de är i rörelse och skakfria.

Ultravidvinkelbilder: Växla till fotograferingsläge med ultravidvinkel genom att trycka på multifunktionsavtryckaren fyra gånger, det är perfekt för att fånga fri sikt.

360° Infinite Spin Shot: Tryck bara på M-knappen tre gånger i rad för att aktivera startläget som roterar din smartphonekamera 360° oändligt för en imponerande fotograferingseffekt.

I paketet
iSteady MT2
Fyllnadsljus med AI Vision Sensor
Adapter för actionkamera
L-fäste (Arca-Swiss)
Kamerasnabbplatta (Arca-Swiss)
Mobiltelefon Quick Release Plate (Arca-Swiss)
Förvaringsväska
Stativ
Typ A till Typ C Stabilisatorladdningskabel
Typ C till Typ C kameraladdnings- och kontrollkabel
Typ C till Micro USB Camera Laddnings- och kontrollkabel
Typ C till Mini USB-kamera Laddnings- och kontrollkabel
Typ C till Multi Kamerakontrollkabel
Typ C till TRRS(2,5 mm) Kamerakontrollkabel
Typ C till TRS(2,5 mm) Kamerakontrollkabel
Typ C till TRS(3,5 mm) Kamerakontrollkabel
 

6971071551644EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på