Panasonic DP-UB9000EG1 - Blu-Rayspelare med UltraHD

Artnr: C22525
 • Unik bildteknik för en filmupplevelse med Hollywood-känsla
 • Multi HDR-stöd
 • HDR Optimizer
13944 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
Panasonic DP-UB9000 - UB9000 är en Ultra HD Blu-rayspelare i referensklass som bygger på Panasonics unika Chroma- och HDR-teknik och återskapar en bildkvalitet på samma nivå som på en biograf. Den kombinerar konstruktion och komponenter som tillsammans återskapar en ljudkvalitet i absolut toppklass och bjuder dig på en fantastisk filmupplevelse i ljud och bild.

Unik bildteknik för en filmupplevelse med Hollywood-känsla

Panasonics Ultra HD Blu-rayspelare med 4K PRO HDR är utrustade med en särskild HCX-processor för Ultra HD Blu-ray som rymmer unik bildteknik för en bildåtergivning i toppklass. Den exakta färg- och HDR-återgivningen kännetecknar Ultra HD-formatet, samtidigt som det är avgörande för högupplöst bildåtergivning. Det ger dig en ny upplevelse av bilden, på ett sätt som du inte varit med om tidigare.

Multi HDR-stöd

Panasonics Ultra HD Blu-rayspelare har stöd för flera olika HDR-format som exempelvis standardformatet för film och UHD Blu-rayskivor: HDR10. De har också stöd för uppspelning av nästa generations standard för dynamiska metadata: HDR10+. Och de är kompatibla med Dolby Vision och Hybrid Log-Gamma. De synergieffekter som man uppnår med hjälp av Panasonics unika bildteknologier, ger en ännu bättre bildprecision.

HDR Optimizer

Panasonics unika bildteknologi ger HDR-bildåtergivning med ännu högre upplösning. Färgtonkurvan används för att justera innehållets nivå av ljusstyrka. Du får optimal uppspelning av HDR-bilder baserade på vanlig HDR10 eller TV-bilder, även de som inte har stöd för nya specialformat som exempelvis HDR10+.

THX-certifierad bild- och ljudåtergivning

Den THX -certifierade spelaren återger finaste färgnyanser och fylliga, detaljerade bilder - precis som filmskaparna vill ha det, och med verklighetstroget surround-ljud. Du kan titta på film hemma i vardagsrummet med samma kvalitet som på en avancerad biograf.

Reducerar vibrationer så mycket som möjligt för att ge ljudkvalitet i verklig toppklass

Nyutvecklad och tredimensionell basplatta av kraftigt stål fixerar den optiska skivmekaniken i mitten av chassit, som är byggt i två lager för att eliminera vibrationer och störningar från skivans rotation. Front- och sidopanelerna är tillverkade i tjock aluminium. Det bidrar till ökad stabilitet i chassit och reducerar vibrationerna.

Klar ljudsignal utan störningar

Huvudtransformatorn ger ström åt skivmekaniken och kretsarna som hanterar videosignalen och kan generera en del låg- och högfrekventa störningar. Detta inträffar exempelvis från motordriften under uppspelning, när minnesfunktionerna används och vid överföring mellan externa kretsar. Störningarna elimineras genom att Panasonic separerat strömförsörjningen för ljuddelens D/A-omvandlare och de analoga utgångskretsarna. En soft switching-kontroll bidrar också till att reducera störningar från själva transformatorn.

Flexibla ljudutgångar med hög kvalitet

Stereoutgångarna är separerade från utgångarna för 7.1-kanalsljudet. Dessutom finns förutom vanliga RCA-utgångar även balanserade XLR-anslutningar för stereoljudet.

En elegant design som speglar den höga kvaliteten

Front- och sidopanelerna är tillverkade i tjock aluminium som behandlats med alumit. Detta håller nere vibrationerna, ökar styvheten i chassit och bidrar till en högre ljudkvalitet samtidigt som det ger en design som passar en spelare i referensklassen.

Allmänt
Djup: 30 cm
Bredd: 43 cm
Vikt: 7.8 kg
Höjd: 8.1 cm
Typ av produkt: Blu-ray-spelare
Formfaktor: Bordsmodell
3D-teknik: Ja
Färg: Svart
Anslutningar
Anslutningstyp: 2 x HDMI-utgång (19 pin HDMI typ A) - bak ¦ LAN (RJ-45) - bak ¦ USB 2.0 (4 pin USB typ A) - fram ¦ USB 3.0 (9 stifts USB typ A) - bak ¦ 7.1-kanals ljudutgång (RCA-telefon x 8) - bak ¦ Digital ljudutgång (koaxial) - bak ¦ Digital ljudutgång: (optisk) - bak
Blu-ray och DVD-funktioner
Egenskaper: Reducering av störningsblock, videouppspelning från USB-enheter, VIERA Link, digital ljuduppspelning från USB-enheter, digital fotovisning från USB-enheter, Web Browser, Pure Audio on HDMI, External HDD Playback, Mosquito Noise Reduction (MNR), 4K High-Precision Chroma Processor, HDR Compatibility, Hybrid Log-Gamma (HLG) -stöd, HCX processor
Display
Typ av bildskärm 7"
DVD
D/A-omvandlare för ljud 32bit / 384kHz
Maximal videoupplösning 4K UHD (2160p)
Mediatyp CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CD, DVD+R DL, BD-R, BD-RE, BD-ROM, DVD-R DL, BD-R DL, BD-RE DL, Blu-ray Disc, CD-DA
Inbyggda ljudavkodare: Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, Dolby Atmos, DTS:X
4K uppskalning: Ja
Uppskalning: Ja
Fotoformat: JPEG, MPO
Medietyp som laddas: Kassett
Videoformat: MPEG-2, MKV, H.264, AVCHD, HEVC, BDAV, BDMV
Mediaformat: NTSC, PAL
BD-profiler: Profil 2.0 (BD-Live)
Ljudformat: WAV, WMA, AAC, AIFF, MP3, FLAC, DSF, DSD, ALAC, DFF
Fjärrkontroll
Typ: Fjärrkontroll

Ljudsystem
Digialt ljudformat: Dolby Digital-utgång, Dolby True HD digital utmatning, Dolby Digital Plus-utmatning, DTS-HD Master Audio-utmatning, DTS-HD högupplöst digitalt ljud
Högupplösningsljud: Ja
Läge för ljudutgång: Surround-ljud
Ytterligare funktioner: THX-certifierad, Digital Tube Sound, Djup färg, HDR10+

Nätverks- och Internet-multimedia
Home Network Media Sharing: DLNA
Anslutningsgränssnitt: IEEE 802.3 (Ethernet), IEEE 802.11a/b/g/n/ac
DLNA: Ja
ISS (Internet Streaming Services): Netflix, YouTube, Internet Apps, Prime Video

Strömtillförsel
Strömkonsumtionsvila: 0.4 Watt
Strömkonsumtionsställ: med 2 Watt
Energiförbrukning vid drift: 45 Watt
Nätspänning: AC 220-240 V (50 Hz)
Nätdel: Nätaggregat

Tillverkarens garanti
Service och support: Begränsad garanti - 2 år

5025232922031EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på