Philips Fidelio X3 Over-ear

Philips X3 Fidelio Over-ear

Artnr: C21560
Philips Fidelio X3 -
 • Som en konsertlokal för dina öron
 • Utformade för ljudentusiaster
 • Bred och naturlig ljudbild
4498 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
De här hörlurarna med öppen baksida i audiofilklass matchar fjäderlätt komfort med förstklassig fininställning - från sångarens andetag till fingrar som gnisslar på ett greppbräde. Upptäck nya lager av transparens och detaljer varje gång du tar på dem.
Philips Fidelio X3-hörlurar har kåpor med dubbla lager som minskar resonans och vibrationer. Neodymelementen är utformade med 15 graders lutning så att de passar örats naturliga geometri för optimal exakthet vid höga frekvenser. Resultatet: perfekta prestanda med utsökta detaljer.
De här over-ear-hörlurarna är inte bara gjorda för att ge spektakulärt ljud, utan de känns även fantastiska. Det lätta och mjuka inre huvudbandet kan anpassas så att det sitter perfekt, och det lite tyngre yttre huvudbandet ger en skön känsla. De fjäderlätta öronkuddarna med formbart skum skapar en perfekt förslutning. Perfekt när du lyssnar långa stunder.
Öronkuddarnas öppna baksida har täckts med akustiskt transparent Kvadrat-högtalartyg. Luft kan flöda fritt genom tyget, vilket förhindrar att lufttryck byggs upp bakom membranet och skapar uppslukande och nyanserat ljud.
De 50 mm akustiska elementen har membran som består av flera polymerlager och är fyllda med dämpande gelé. Varje membrans flexibilitet och jämnhet ger ett perfekt balanserat ljud. Basen är kraftfull utan att ta över. Mellanregistrets frekvenser är fylliga och jämna. Höga frekvenser är noggrant detaljerade.
Klinkande pianon. Kraftfull rock. Oavsett vad du älskar gör de här hörlurarna med högupplöst ljud att du hör varje ton fullt ut. När de är kopplade till en högupplöst källa får du den fulla effekten av förlustfritt ljud som har spelats in med en högre samlingsfrekvens än cd-skivor för ett verklighetstroget resultat.
Den rena, eleganta designen hos de här förstklassiga over-ear-hörlurarna är en snygg uppdatering av deras föregångare - legendariska Fidelio X2. Metallramens mörka sidenfinish verkar flyta över det slitstarka, svarta Kvadrat-tyget som täcker öronkuddarna.
Det svarta, skotska Muirhead-lädret som täcker det yttre och inre huvudbandet har framställts på ett hållbart och etiskt sätt. Det här mjuka och strukturerade lädret ger hörlurarna en sofistikerad touch.
Hänge dig åt dina favoritalbum - hur du än vill lyssna på dem. Den medföljande kabeln har en 6,3 - 3,5 mm uttagsadapter så att du både kan lyssna på din smarta enhet och på anläggningen hemma.
4895229102781EAN:
 • Specifikationer
 • Barnhörlurar: Nej
  Formfaktor: Over-ear
  Färg: Svart
  Trådlösa: Nej
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på