Eyeliner / Kajal

Pris
Varumärke
Filtrera
Sortera
Max Factor Kohl Pencil 010 White
Köp!
Max Factor Kohl Pencil 030 Brown
Köp!
Visar 32 av 84 produkter
Visa fler

Eyeliners, kajal och ögonpennor

Här hittar du vårt sortiment av eyeliners, kajal och ögonpennor! Möjligheterna är många med en eyeliner eller kajalpenna beroende på vilken look du vill skapa.

Eyeliners, kajal och ögonpennor är alla viktiga verktyg för att skapa en dramatisk och glamourös ögonmakeup. De ger dig möjligheten att definiera, forma och markera dina ögon, och ta din ögonmakeup till nästa nivå.

Eyeliners är en klassisk favorit för att skapa en snygg och definierad look. De finns i en mängd olika former, storlekar och färger, inklusive svarta, bruna, blåa och gröna, så att du kan välja den som bäst passar din stil och ögonfärg.

Kajal är en annan viktig produkt för ögonmakeup. Den har en mjuk och smidig formula som gör det lätt att skapa en sensuell look. Kajalen är också lätt att tona ut och blanda, så att du kan skapa en anpassad look som är så mjuk eller intensiv som du önskar.

Ögonpennor är ett utmärkt val för att skapa en mer definierad ögonmakeup. De har en precisionsspets som gör det lätt att teckna en exakt linje längs fransraden eller längs det nedre ögonlocket. Du kan använda ögonpennor i en mängd olika färger, inklusive svart, brunt och grönt, för att skapa en anpassad look.

Så oavsett om du föredrar en mer diskret eller dramatisk ögonmakeup, så innerfattar eyeliners, kajal och ögonpennor allt du behöver för att skapa en glamourös och självsäker look.