Garmin Vívofit 4

Garmin Vivofit 4 Black S/M

Artnr: C22248
Garmin vívofit 4 -
 • Registrera steg, distans och förbrända kalorier
 • Mäter även din sömn och ger ett anpassat dagligt stegmåll
 • Vattentålig; klarar både simning och dusch
925 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Garmin vívofit 4

Hitta fler sätt att slå gårdagens resultat med användarvänliga vívofit 4. Du får aktivitetsmätning och friheten att röra dig utan att behöva pausa för att ladda om. Med batteritid på mer än 1 år är vívofit 4 perfekt att bära dygnet runt. På så sätt kan du alltid registrera din aktivitet, automatiskt klassa den med Move IQ och mycket mer.
Aktivitetsmätare med mer än ett års batteritid.
- Har en anpassningsbar färgskärm som alltid är påslagen och mer än ett års batteritid*; ingen laddning krävs
- Registrera steg, distans och förbrända kalorier. Mäter även din sömn och ger ett anpassat dagligt stegmål**
- Vattentålig; klarar både simning och dusch***
- Synkroniserar regelbundet med Garmin Connect™, där du kan spara, planera och dela aktiviteter, delta i sociala utmaningar och mycket annat
- Funktionen Garmin Move IQ™ startar automatiskt en aktivitet och klassar aktivitetstypen på Garmin Connect Hitta fler sätt att slå gårdagens resultat med användarvänliga vívofit 4. Du får aktivitetsmätning och friheten att röra dig utan att behöva pausa för att ladda om. Med batteritid på mer än 1 år är vívofit 4 perfekt att bära dygnet runt. På så sätt kan du alltid registrera din aktivitet, automatiskt klassa den med Move IQ och mycket mer.

Kan användas dygnet runt
Aktivitetsmätaren vívofit 4 följer dina framsteg dygnet runt och gör att du slipper tänka på att ladda den, tack vare batteritiden på mer än 1 år. Den går även att ha i poolen eller i duschen, färgskärmen som alltid är på lyser starkt och är lätt att se, även i starkt solljus. Visa upp din personlighet och anpassa skärmen med färgteman, urtavlor och textfraser eller byt ut armbandet mot ett annat. Tillbehörsbanden finns i många olika färger och stilar.

Bekvämlighet på handleden
Med vívofit 4 ger vi dig flera nya verktyg som utformats för att göra livet lite bekvämare. Använd väderwidgeten och få en snabb, illustrerad bild av vad dagen har att erbjuda. Ställ in ett larm i appen som ringer på enheten, eller ställ in en nedräkningstimer direkt från handleden som påminner dig när det är dags att stänga av ugnen. Har du förlagt telefonen? vívofit 4 kan hjälpa dig med det också.

Rör på dig, på ett enklare sättet
Du behöver inte sätta på och stänga av aktivitetstimern – Move IQ löser det åt dig. Den kan automatiskt känna av och klassa olika aktiviteter, exempelvis gång, löpning, cykling, simning och användning av crosstrainer. För promenader och löprundor kan den till och med starta en aktivitetstidtagare automatiskt. Granska datan som hämtats i efterhand på Garmin Connect.

Anpassad aktivitetsmätning samt motivation
Vívofit 4 inspirerar dig att komma upp och röra på dig. Förutom att registrera steg, distans, förbrända kalorier och sömn registreras även perioder då du är inaktiv. En färgad inaktivitetsstapel fylls upp och gör dig medveten om att du har suttit stilla för länge. Återställ den genom att gå i ett par minuter. vívofit 4 lär sig till och med din aktuella aktivitetsnivå och skapar utifrån den ett rimligt stegmål för dagen. När du gör framsteg justerar den målet för nästa dag och lotsar dig successivt framåt mot en hälsosammare livsstil.

Dela och tävla
Under dagen synkroniseras vívofit 4 regelbundet med Garmin Connect. Med Garmin Connect™-appen blir det enklare än någonsin att slå gårdagens resultat. Tack vare djärva, färgglada aktivitetskort kan du snabbt se all din statistik. Bläddra nedåt för att enkelt jämföra dagens resultat med tidigare resultat eller tryck in för mer detaljerad information. Aktiviteter och andra hälsomätvärden som har registrerats av din enhet visas i detalj. Och de data som du ser är anpassade för just dig och ditt sätt att röra dig, utan överflödig information.

Stegutmaningar med barnen
Använd Toe-to-toe™-funktionen och utmana barnen i en stegtävling. Aktivitetsmätaren vívofit 4 kan anslutas trådlöst till ditt barns vívofit jr. 2 som är i närheten eller till en annan vívofit 4 och på så vis kan du starta en omedelbar stegutmaning på tid. Allt styrs från handleden och när tävlingen är över kan ni båda se ert totala antal steg under en-mot-en-utmaningen, och få reda på vem som vann.

Omkrets (small/medium): 122–188 mm
Omkrets (large): 148–215 mm

* Batteritiden varierar beroende på användning
** Noggrannhet för aktivitetsmätning
*** Se Vattenklassning
Allmänt
SensorerAccelerometer
ProdukttypAktivitetspårare
SpårningsdataDistans, tid, brända kalorier, aktivitet, sovaktivitet, steg tagna
BärstilHandled
Värdenhets-OS som stödsIOS, Android
UrtavlaJa
Satta målJa
FunktionerTelefonsökningsfunktion, varning vid inaktivitet, Move IQ
Anslutning
Trådlöst gränssnittBluetooth, ANT+/ANT
Band
Passar handledsstorlek122-188 mm
Fits Wrist with Circumference122-188 mm
Passar handled med omkrets122-188 mm
NamnBand
StorlekS/M
LåstypSpänne
FärgSvart
MaterialTPU-silikon
Batteri
Körtid12 månad(er)
FormfaktorSR43
Bildskärm
Mått (BxH)11 mm x 11 mm
Upplösning88 x 88 pixlar
TypMemory-in-Pixel LCD - åttafärgad - transflektiv
Diverse
Garanti2 års garanti
Förinstallerad programvaraStopwatch, Calendar, Time, Alarm Clock
SkyddVattentät
Mått och vikt
Bredd19 mm
Vikt25 g
Djup9.4 mm
753759178963EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på