Tamiya Lacquer Paint LP-30 Light Sand

Artnr: A05906
69 kr / 39 kr
99 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
  • Fri frakt - vid köp från 700 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Tamiya lackfärg

Tamiya Color-sortimentet av kvalitetsfärger - som är designat speciellt för modellering - har länge hjälpt modellerare att uppnå den perfekta finishen på sina mästerverk. Använd dem efter behov: luftpensla stora ytor, eller fokusera på detaljerna. Med ett tufft membran och snabba torktider (men med en långsam inledande torkning som möjliggör en vacker obefläckad finish) är vi säkra på att de kommer att bli ett viktigt objekt i din modell-arsenal!

Vackra färger med överlägsen glans

De fantastiska tonerna och den glansiga ytan som tillhandahålls av airbrushing Tamiya Color Lacquer Paint gör att de är perfekta för att måla dina modellbilar och modellmotorcyklar. Dess tuffa membran passar även utmärkt för behandling med polermedel. Färger som tidigare bara fanns tillgängliga som sprayer - Pärlblå, Glimmerrött, Ren orange och mer - finns nu i flaskform, vilket tar bort behovet av dekantering när du vill luftpensla.

Perfekt för airbrushing

Tamiya Color Lacquer Paints jämna toner gör att de är perfekta för airbrushing av stora ytor. Blanda 1 del lackfärg med 1-2 delar dedikerad förtunnare, och svep över modellen 2-3 gånger med din airbrush. Välj detaljerna med Tamiya Color emaljfärger: Lacquer Paints ger en slitstark baslack som förblir oskadad av emaljtopplack.

Öka din effektivitet

Tamiya Color Lacquer Paint torkar snabbt: de flesta färger är säkra att ta på efter en timme och kan maskeras ovanpå 24 timmar senare, vilket sparar värdefull tid vid skapandet av ditt mästerverk. Återigen, eftersom lackfärger ger en tålig baslack som förblir oskadad av emaljen, behöver du inte vara lika orolig under färgjobb som kräver flera lager färg.

Inga bekymmer vid förvittring

Tamiya Color Lacquer Paints motståndskraft mot emaljfärger är också en stor fördel i vittringsprocessen, eftersom emaljfärger oftast används för att skildra smuts och olja - särskilt på militära modeller. Applicera bara en baslack i lackfärg och börja arbeta på förvittringen!

Om lackfärgen

Denna produkt har utvecklats speciellt för att börja torka senare än typisk lackbaserad färg, vilket gör att modelleraren kan uppnå en vacker, obefläckad yta vid penselmålning. Torkar med ett tufft membran, vilket gör den idealisk som basfärg. Den är motståndskraftig mot emaljfärger, vilket innebär att du kan använda dem för att skapa detaljer, applicera panellinjer etc.

  • Flaskans innehåll: 10 ml
  • Mått: 44 mm lång, 35 mm bred
45206412EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

Tamiya 1/48 MUSTANG P-51B
252 kr Rek. 629 kr
Köp!
Acrylic Mini XF-22 RLM Grey
29 kr Rek. 69 kr
Köp!
Tamiya 1/48 JAGDPANTHER
329 kr Rek. 399 kr
Köp!