Fenix ​​​​BC05R V2.0 bakljus, 15 lm

Artnr: C36608
329 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
En cykelbaklykta i toppklass med lång livslängd. Bakljuset på Fenix ​​BC05R V2.0 cykeln är ett utmärkt synligt och mångsidigt bakljus. Det röda ljuset, som är synligt upp till 200 meter bort, ser till att du är synlig när du cyklar eller springer eller går. Den ultrasnabba och hållbara USB-C-laddningsporten laddar din baklykta från tom till full på bara 1,5 timmar! Med en laddning arbetar BC05R i inte mindre än 72 timmar oavbrutet! Cykellampans största 400 mAh Li-Po batteri ger upp till 120 timmars användning när du använder 5 lumen långsam blinkande funktion. Du kör alltså två timmar varje dag i en månad och detta med bara en laddning! BC05R V2.0 laddas snabbt med USB-laddningsporten.

Den aktuella indikatorn för lampans stora strömbrytare talar om för användaren den återstående laddningsstatusen med en tydlig indikatorlampa. Batteriets laddningsstatus indikeras tydligt av färgade och blinkande lampor enligt följande: grönt ljus (tillräcklig laddning 100-85%), blinkande grönt (nödvändig laddning 85-50%), röd svag laddning 50-25%) och blinkande rött (laddning) batteriet 25-0% ). Förpackningen levereras med en fästögla för spänne, med vilken du enkelt kan fästa den på sadelstolpar av alla storlekar. Dessutom medföljer paketet en clipshållare, med vilken du ytterligare kan utöka användningen av ljuset, till exempel som en bröstlampa eller en varningslampa för en ryggsäck. BC05R V2.0 är ett utmärkt alternativ för pendlingscyklister, aktiva cyklister, löpare och friluftsentusiaster som vill cykla och vara utomhus säkert under alla årstider.

Paketet innehåller:

BC05R V2.0 Cykelbakljus x 1, USB C-kabel x 1, Sadelstolpsfäste x 1, Clip Mount x 1 och användarmanual
Funktioner:

Laddningskontakt typ C
400 mAh inbyggt LiPo-batteri
Kraftfullt ljus synligt upp till 200 meter
För mångsidig användning
Indikator för låg batterispänning med tydlig indikatorlampa (grön, röd)
En lättanvänd manöverbrytare
Den längre monteringsöglan passar alla sadelstolpar 20 - 35 mm
Mångsidiga monteringsalternativ
Varumärket Fenix ​​garanterar alltid högsta kvalitet, BC05R V2.0 är IP66 damm- och stänksäker. Alla Fenix-lampor har testats i vårt eget laboratorium enligt den amerikanska ANSI/FL1-standarden. BC05R-lampan har två (2) års Fenix-kvalitetsgaranti.

Enligt lagen ska lampor användas på cyklar i skymning och i mörker. Sunt förnuft gynnar också användningen av ljus på en cykel, eftersom bilisten kan upptäcka en tänd cykel tillräckligt tidigt. I skymning och i mörker ska cykeln enligt lagen ha ett ljus som visar vitt eller svagt gult ljus framåt. Från och med den 1 januari 2015 kan du istället för en fast lampa fäst på cykeln även använda en lampa fäst på cyklisten med liknande egenskaper, till exempel en pannlampa. Från och med den 1 juni 2020, vid cykling i skymning och i mörker, ska cykeln även ha ett bakljus som visar rött ljus. Orange eller vita ytreflexer eller däckreflexband ökar synligheten.
6942870308241EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på