BlackVue Bilkamera DR900s-2ch IR 16GB

Artnr: C18549
4969 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

BLACKVUE Bilkamera DR900s-2ch IR 16GB är en 4K UHD bilkamera kopplad till molnet.

 •  Främre kamera 4K UHD, interiörkamera Full HD
 • Inbyggd GPS och Dual-band Wi-Fi
 •  Inbyggd stöt & rörelsedetektor
 •  Blackvue App (Ios, Android) och Viewer (Windows / Mac)
 • Intelligent parkeringskontroll

BlackVue DR900S-2CH IR övervakar vägen framför dig i 4K Ultra HD och interiören i ditt fordon i Full HD, vilket gör den till den bästa bilkameran för taxi-förare. Den inre IR-kameran (infraröd) fångar varje detalj i kabinen även i mörker, så att du alltid kan känna dig säker vid ratten eller när du lämnar ditt fordon parkerat.

Främre kameran: 8 megapixelsensor / 4K Ultra High Definition (3840 × 2160 @ 30FPS).
Bakre kameran: 2,1 megapixlar STARVIS ™ -sensor / Full HD (1920 × 1080 @ 30FPS)

Den främre kamerans ultravida 162-graders vinkel drar full nytta av 4K UHD-upplösningen. Interiörkameran spelar in i Full HD i 139 graders vinkel med enastående ljuskänslighet (perfekt för bilar med tonad bakruta).

4K UHD
4K UHD är fyra gånger så många pixlar som Full HD* . Det här är en stor skillnad, och det syns. Registreringsskyltar kan ses tydligare och längre bort. Dessutom behöver du inte en 4K-bildskärm för att uppskatta 4K-videoklipp. Även på en Full HD-bildskärm kan du zooma in mycket längre utan någon synlig pixelering.
*HD = 1280 × 720 pixlar (0.92 miljoner pixlar);
Full HD = 1920 × 1080 (2,07 miljoner pixlar) = 2,25 x HD pixelräkning
4K UHD = 3840 × 2160 (8,29 miljoner pixlar) = 4 x Full HD eller 9 x HD pixelräkning

Den bästa komprimeringstekniken
Tillsammans med den vanliga H.264-koden, har DR900S-serien H.265, även kallad High Efficiency Video Coding (HEVC), den ledande standarden i 4K-inspelning och sändning. Med H.265 är 4K UHD-videofilsstorlek liknande den för Full HD H.264. Med andra ord får du 4 gånger större och bättre bilder utan att offra inspelningstiden.

Inbyggd GPS och Dual-band Wi-Fi
Hastighet: Hastighetsdata överlagras i videon (kan stängas av i inställningarna).
Du kan ställa in hastighetsdisplayen i kilometer per timme (Km / h) eller Miles per timme (Mph).
Plats: Visualisera din bils plats i BlackVue-appen eller Viewer's Map.
Snabb överföring till din telefon med 5GHz Wi-Fi
Dubbelbandet 2,4-5GHz Wi-Fi kan du ladda ner bilkamera-videor till en smartphone i brinnande hastighet och möjliggör funktioner över molnet via ett internetanslutet Wi-Fi-nätverk. Med BlackVue's Sub Stream-teknik kan du ladda ner Quick Play-versioner av originalvideoerna för att få ännu snabbare granskning.

Inbyggd stöt & rörelsedetektor
Under körning upptäcker din BlackVue stötar och plötsliga hastighetsförändringar. Medan den parkeras upptäcker den också rörelser *. Videofiler är markerade så att du enkelt kan hitta relevanta i BlackVue Viewer för Windows och Mac OS eller BlackVue App for Android och iOS.
(*) För inspelning av parkeringsläge krävs ett externt batteripaket (Power Magic Battery Pack) eller en kabelsats (Power Magic Pro).
Blackvue App (Ios, Android) och Viewer (Windows / Mac)
Både BlackVue-appen och Viewer kan laddas ner fritt. De låter dig enkelt ändra dina BlackVue-konfigurationsinställningar och bläddra igenom dina videoklipp på ett intuitivt sätt. Med BlackVue-appen kan du ansluta till BlackVue i Wi-Fi för att komma åt filer och kontrollera realtids Live View för enkel installation och placering av din bilkamera.

Blackvue över molnet
Anslut till din BlackVue när som helst, var som helst i världen med BlackVue över molnet. Njut av fjärransluten Live View och push-meddelanden till din telefon. Spela upp och ladda ner videor från din bilkameras minne eller molnet,från var som helst. Njut av tvåvägs röstkommunikation med drivrutinen från appen genom BlackVues integrerade högtalare och mikrofon.

Intelligent Parkeringslägesövervakning 
Få sinnesro genom att veta att din bil är skyddad medan du är borta.
BlackVue växlar automatiskt till parkeringsläge för att övervaka ditt parkerade fordon, men skriver bara till minneskortet när något händer (rörelse eller stöt/slag).
Tack vare videobufferten spelas också några sekunder in innan det som leder till inspelningsstart.
Parkeringsläge-Röstmeddelanden: När du lämnar Parkeringsläge, berättar BlackVue om händelser som spelades in när du var borta från din bil, så du kan omedelbart kolla videorna på BlackVue-appen.
Planerad omstart:
Planera en daglig automatisk omstart (valfritt - som standard på natten) för att minimera eventuella fel. Omstart sker endast om bilkamera är i parkeringsläge och inte skriver data till microSD-kortet. Det innebär att ingen normal körning, händelse eller parkeringslägesinspelning kan avbrytas av en planerad omstart.
Mycket diskret:
Med BlackVue DR900S-serien kan du helt stänga av alla LED-indikatorer i parkeringsläget. Endast inspelningsdiodindikatorn mot fordonets inre blinkar när rörelse eller påverkan detekteras.

8809352134690EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på